Dentiss Logo

Türkiye’nin İlk Vegan Diş Macunu Serisi

Üç yıldır faaliyet gösterdiği diş macunu kategorisinde büyümeyi hedefleyen Eyüp Sabri Tuncer, Avrupa Vejetaryenler Birliği tarafından onaylı Türkiye’nin ilk Vegan Sertifikalı diş macunu serisini sunuyor.
21.05.2021       12.07.53

Kozmetik sektörünün köklü markası Eyüp Sabri Tuncer, “sağlıklı gülüşler için daha doğal içerikler” sloganıyla diş macunları sunuyor. Markanın diş macunu serisinde; “Doğal Aktif Karbonlu”, “Doğal Misvak Özlü”, “Doğal Propolis Özlü”, “Doğal Karanfil Özlü” çeşitlerinin yanı sıra 2-6 yaş çocuklara özel Doğal Karadut Özlü ve 7-16 yaş grubuna özel Doğal Çikolata & Nane Özlü diş macunları yer alıyor.

Her yaşa uygun çeşitler sunan şirketin diş macunları, florür, sls, sles, paraben, titanyum dioksit, gluten, boya, şeker, tuz vb. maddeler eklenmeden elde ediliyor. Diş macunlarının bir diğer en önemli özelliği ise dünyada her geçen gün önemi artan vegan ürünler olması; hayvansal ya da hayvanlardan dolaylı yoldan elde edilen hiçbir içeriğin ürün içeriğinde bulunmaması ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi. Ürünler, Avrupa Vejetaryenler Birliği tarafından onaylı Türkiye’nin ilk Vegan Sertifikası’na sahip.

Üç yıldır faaliyet gösterdiği diş macunu kategorisinde daha da büyümeyi hedefleyen Eyüp Sabri Tuncer, önümüzdeki dönemde de doğal içerikli diş ve ağız bakım ürünleri sunmaya devam edecek.
 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.