Dentiss Logo

Invisalign G8, Türkiye’de Piyasaya Sunuluyor

Align Technology, biyomekanik alanındaki yeniliklerin bir örneği olan SmartForce Aligner Aktivasyonu özellikli Invisalign G8’i piyasaya sunuyor. Şirket daha önce Invisalign G8'in 2021'in ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini duyurmuştu.
03.03.2021       10.49.02

SmartForce Aligner Aktivasyonlu Invisalign G8, diş hareketlerini optimize ederek sık tedavi edilen çapraşıklıklar, çapraz kapanış ve derin kapanış vakaları için tedavi öngörülebilirliğini ileri bir noktaya taşıyor.

SmartForce Aligner Aktivasyonu sayesinde, şeffaf plak yüzeyindeki belirli alanlar arzu edilen sonuçların üretilmesi ve istenmeyen hareketlerin en düşük seviyeye indirilebilmesi için şeffaf plağın; müdahale yoğunluğu, konumunu ve yönünü kontrol edecek şekilde düzenleniyor. Böylelikle şeffaf plağın, diş yüzeyi üzerinde olabilecek en uygun seviyede kuvvet uygulaması sağlanıyor. SmartForce Aligner Aktivasyonu, şeffaf plak ile diş arasında yer alan belirli ve stratejik temas alanları oluşturuyor ve kuvvet sistemlerinin daha yüksek seviyede kontrolü için SmartForce özellikleri ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.

REKLAM

SmartForce Aligner Aktivasyonlu Invisalign G8 çapraşıklık, çapraz kapanış ve derin kapanış tedavisinde doktorların her şeffaf plaktan istenen hareketleri daha yüksek oranda almasına yardımcı olmak için yeterli ve tutarlı aktivasyon sağlıyor.

Çapraşıklık Ve Çapraz Kapanış Vakaları İçin:

  • SmartForce Aligner Aktivasyonu Yeni Optimize Ekspansiyon Destek Ataşmanları ya da Optimize Ekspansiyon Destek ve Rotasyon Ataşmanları ile eşgüdüm halinde çalışarak posterior ark genişletmesi esnasında oluşabilecek potansiyel kuron devrilmelerini azaltıyor. Bu sayede posterior ark genişlemesine destek oluyor.

Derin Kapanış Vakaları İçin:

  • SmartForce Aligner Aktivasyonu Spee Eğrisini seviyelendirmek için tedavi planı kurulumlarındaki iyileştirmelerle anterior intrüzyonu destekliyor ve kesici diş intrüzyonunun öngörülebilirliğinde 2 kata kadar iyileşme sağlıyor.

Ek olarak, Invisalign G8 ile doktorlar artık reçete işlemi sırasında Hassas Bite Rampalarının otomatik yerleştirilmesini seçebiliyorlar. Veriler, Hassas Bite Rampalarının derin kapanış vakalarında alt diş intrüzyonunu iyileştirdiğini doğruluyor.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.