Dentiss Logo

Dijitalleşme Yolculuğuna Yeni Rehber

Geleceği referans alan teknolojileriyle yeni endüstri çağının dijital fabrikalarını inşa eden Doruk, ST Endüstri Radyo kanalında yayınlanacak “Dijitalleşen Sanayicilerin Tecrübe Paylaşımları” programıyla bilgi ve tecrübe ortaklığını Türk sanayisinde hâkim kılmaya hazırlanıyor.
05.08.2021       13.52.22

Akıllı üretim yönetimi sistemi ProManage ile dünya genelinde 300’den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleştiren Doruk, sadece teknolojileriyle değil sektörün gelişimine değer katan girişimleriyle de öne çıkıyor. Her ölçekten işletmeyi hem operasyon hem de bütçe açısından dijitalleştirmek için çalışan şirket, son olarak ST Endüstri Radyo iş birliğiyle hayata geçen radyo programıyla sanayide dijital tecrübe paylaşımının artırılmasını hedefliyor.

Dijitalleşmenin sanayiye sağladığı katma değerin ayrıntılı olarak ele alınacağı program, Doruk Yönetim Kurulu Üyesi ve ProManage Corporation Genel Müdürü Aylin Tülay Özden ve Doruk Müşteri Başarısı Yöneticisi Murat Uruş moderatörlüğünde gerçekleşecek. Otomotiv, plastik, ilaç, kimya ve beyaz eşya sektörlerinde faaliyet gösteren ve uzun yıllardır üretim operasyonlarını dijital araçlarla yöneterek firmalarına dönüşüm yaşatmış deneyimli yöneticilerin ağırlanacağı “Dijitalleşen Sanayicilerin Tecrübe Paylaşımları” programında, dijitalleşmeye dair tüm sorular sektöre yön veren duayenler aracılığıyla cevap bulacak.

REKLAM

ST Endüstri Radyo iş birliğiyle hayata geçen ve dijitalleşmenin sanayicilere yaşattığı deneyimin tüm boyutlarıyla konuşulacağı program, Ağustostan Ekim ayına kadar her perşembe sabah 08.00-09.00 ve akşam 20.00-21.00 saatleri arasında sanayicilerle buluşacak.

Haber: Elvan Genç (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.