Dentiss Logo

Ücretsiz Dental Sağlık Turizmi Webinarını Kaçırmayın!

Ahmet Yardımcı Academy, önemli bilgilerin paylaşılacağı online bir etkinlik düzenliyor. Dental sağlık turizmine longevity penceresinden bakmak ve son trendleri keşfetmek isteyenler, 26 Nisan 2024 akşamı bu ücretsiz webinar’dan yararlanabilir.
23.04.2024       17.52.24

Ahmet Yardımcı Academy, dental sağlık turizminde önemli ve uzun soluklu ilişkileri hedefleyen longevity odaklı yaklaşımın detaylarını sunulacağı online bir etkinlik düzenliyor. Longevity odaklı yeni bir bakış açısını keşfederek dental sağlık turizminde yenilikçi ve sürdürülebilir bir adım atmak isteyen herkesin tamamen ücretsiz katılabileceği bu etkinlikte, dental sağlık turizminin geleceği, longevity ile bağlantısı ve sağlık turizminin son trendleri ele alınacak. Dental sağlık turizmindeki son gelişmeler ve gelecekteki yönelimler hakkında bilgi edinmek ve keşfetmek isteyenler için önemli bir fırsat olacak.

Etkinlikte, Ahmet Yardımcı Academy'nin longevity danışmanı olan Diyetisyen Zehra Demir, dental sağlık turizmindeki longevity entegrasyonunun sağladığı avantajları detaylı bir şekilde ele alacak. Ayrıca, danışanların nasıl ömür boyu marka elçileri haline getirilebileceği konusunda da ipuçları verecek.

Longevity odaklı dental sağlık turizminin kapılarını aralayacak bu önemli webinar, katılımcılara yeni bir bakış açısı kazandıracak ve daha sürdürülebilir ve sağlıklı bir dental turizm deneyimi için önemli ipuçları sunacak.

Webinar, 26 Nisan 2024 akşamı, saat 20.30’da Zoom üzerinden yapılacak. Kayıt olmak ve geleceğin sağlık turizmi trendlerinden longevityi keşfetmek isteyenler, bu linkteki kayıt formunu doldurabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.