Dentiss Logo

3 D’de son nokta

3 Alman firmasının tasarımcıları tarafında geliştirilen teknoloji harikası bir cihaz: Gesture Cube 3D. 3D arayüze sahip, bedensel hareketlerimizi algılayan bu cihaz, teknolojinin sınır tanımadığının açık bir kanıtı. Bu, dokunmatik ekranlara sahip bir küp olarak algılanmamalı. Yaptığınız hamleleri, ürünün herhangi bir noktasına dokunmanıza gerek kalmadan algılamayı sağlayan teknolojisi var.
09.02.2010       09.44.58

3 Alman firmasının tasarımcıları tarafında geliştirilen teknoloji harikası bir cihaz: Gesture Cube 3D.

 

3D arayüze sahip, bedensel hareketlerimizi algılayan bu cihaz, teknolojinin sınır tanımadığının açık bir kanıtı. Bu, dokunmatik ekranlara sahip bir küp olarak algılanmamalı. Yaptığınız hamleleri, ürünün herhangi bir noktasına dokunmanıza gerek kalmadan algılamayı sağlayan teknolojisi var.

 

Bu sihirli küp sayesinde Müzik dinleyip, televizyon seyredebiliyorsunuz. Bünyesinde barındırdığı Bluetooth sayesinde telefonunuzla yada bilgisayarınızla senkronize edebilme kabiliyeti de mevcut. WiFi teknolojisi sayesinde de internete girebilir ve 3 boyutun zevkini internette de sürdürebilirsiniz.

 

Çok daha ayrıntılı bilgiye aşağıdaki tanıtım videosundan ve resimlerden ulaşabilirsiniz. Şu an için elimize donanımı hakkında ayrıntılı bilgi yok. Ama yakın geleceğimize ışık tutan bir ürün olduğunu da belirtmeliyim.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.