Dentiss Logo

Yüzde 100 Bursla İngiltere Yolcusu

College of Medicine and Dentistry'nin MSc in Advanced General Dental Practice yüksek lisans programı, İngiltere’de diş hekimliği yapmanın yolunu açan önemli bir eğitim. Programa çeşitli oranlarda burslu kabul edilmek de mümkün. Vesta Akademi ve Knightsbridge Academy aracılığıyla bursluluk sınavlarına katılan Ayşegül Köle, yüzde yüz burs alan 2 kişiden biri oldu.
21.07.2023       11.32.25

İngiltere'de diş hekimliğine giden yolda ilk adım olan MSc in Advanced General Dental Practice yüksek lisans programı, katılımcıları İngiltere’de çalışmak isteyen diş hekimlerinin geçmesi gereken Overseas Registration Exam (ORE) için hazırlıyor. Birmingham’da bulunan College of Medicine & Dentistry tarafından verilen bu ücretli programa, çeşitli oranlarda burslu olarak kabul edilmek de mümkün.

Bursluluk sınavına bulunduğunuz ülkeden online olarak katılabiliyorsunuz. Son olarak Haziran 2023’te yapılan sınav, online ve çoktan seçmeli olarak gerçekleştirildi. Bu sınavda ilk 50’ye girenler, uygulamalı sınava alındı. Yirmiden fazla ülkeden, yüzlerce diş hekiminin katıldığı uygulamalı sınavlar Türkiye’de İstanbul, Hindistan’da Kerala ve İngiltere’de Birmingham’da gerçekleşti.

Sadece 2 kişinin yüzde 100 burslu olarak kabul edildiği sınavda, en başarılı 2 diş hekiminden biri de Türkiye'den Ayşegül Köle oldu. Teorik ve pratik sınavdaki başarısı ile dikkat çeken Köle, sınavlara Vesta Akademi ve Knightsbridge Academy aracılığıyla katılmıştı. Şu anki fiyatı £37,500 olan bu değerli master programını burslu kazanan Köle, bir yıllık eğitim için şimdi İngiltere yolcusu.

Master programı hakkında detaylı bilgiler buradan görülebilir. Eylül ve Ocak aylarında yeniden bursluluk sınavları yapılacak. Vesta Akademi ve Knightsbridge Academy iş birliği ile İngiltere’de yeni bir kariyere adım atmak isteyen diş hekimleri, Eğitim Sorumlusu Dr. Hakan Yıldırım ile +44 7590 657792 numaralı telefondan whatsapp üzerinden ve [email protected] mail adresinden iletişim kurabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.