Dentiss Logo

Yenilik ve Gelişim Sembolü: Stern Weber

Stern Weber diş ünitleri felsefesi, hasta sağlığı ve personelin çalışma rahatlığına verdiği büyük önemle hoş bir çalışma ortamı yaratacak şekilde, profesyonel çalışma deneyimini geliştiriyor.
06.07.2021       15.22.33

Sternweber 380TRC diş üniti, yenilik ve münhasırlık arayanlar için benzersiz bir hasta koltuğuna sahiptir. Senkronize koltuk sırtlığı, katlanabilir bölüm ve otomatik hareket eden ayak dayama bölümüyle her pozisyonda üstün konfor sunmak için tasarlanmıştır.

Enstrümanların, diş ünitesinin ve yazılımın sorunsuz entegrasyonu, diş hekimlerinin, gelişmiş performans, sadelik ve ilhamla çalışmasına olanak sağlaması demektir. S280TRC’deki ana yenilik, enstrüman kontrol panelinde yapılarak panellere dokunmatik ekran özelliği getirilmiştir. 380TRC multitouch multimedia dokunmatik ekran, entegre kamera ve x-ray cihazlarının görüntülerinin izlenmesinde üstün performans sunar.

Stern Weber felsefesi, hasta sağlığı ve personelin çalışma rahatlığına verdiği büyük önemle hoş bir çalışma ortamı yaratacak şekilde, profesyonel çalışma deneyimini geliştirir.

Stern Weber ünitlerinin bütün iç aksamı, dayanıklı ve uzun ömürlü metaryellerden yapılmıştır. 200 kg.‘a kadar hasta taşıma kapasitesine sahip olan ürünlerin bütün sırtlıkları dayanıklı metalden yapılmıştır.

Mannas Diş Deposu: mannas.com.tr

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.