Dentiss Logo

Aradığınız Tüm Reçineler Dokuz Kimya’da

2011 yılında kurulan ve UV ışıkla sertleşen, dental, kuyum ve endüstriyel alanlarda çeşitli sarf malzemeleri üreten Dokuz Kimya, Ar-Ge merkezlerinde ürünlerini sürekli geliştirmeye ve yeni ürün çalışmaları yapmaya devam ediyor.
21.09.2023       23.54.12

UV ışıkla sertleşen reçine üretiminde uzmanlaşan Dokuz Kimya müşterilerinin talebine göre ürünlerini geliştirmektedir.

Dental anlamda kullanılan 3D printer reçineleri şu şekildedir.

- Dental Model Reçinesi
- Geçici Reçinesi
- Try-in Reçinesi
- Döküm Reçinesi
- Surgical Guide Reçinesi
- Protez Kaide Reçinesi

Ürün grubunda bulunan 3D Printer reçinelerinin yanı sıra dental materyalleri de dikkat çekmektedir.

Pattern Resin, Gingiva Barrier, Bond Aligner, Bond Opaquer ve Blockout Resin, restoratif ve protetik diş hekimliğinde yaygın olarak kullanılan dental malzemelerdir.

Pattern Resin, kronlar veya köprüler gibi geçici restorasyonlar oluşturmak için kullanılan bir malzemedir ve üretim sürecinde dayanıklılık ve doğru uyum sağlar.

Gingiva Bariyer, ışık yansıtıcı ve yüzeye pasif tutunan ışıkla kürlenen bir reçinedir. Dimetakrilat bazlı olmasından dolayı uygulandığı yüzeyi diğer kimyasallardan korumasının yanında, andırkat ve diş aralarından kolaylıkla sökülebilir.

Bond Aligner, dişleri yeniden konumlandırmak için kullanılan, ortodontik tedaviler için kontrollü hareket ve hizalama sağlayan bir reçine malzemesidir.

Bond Opaquer, içeriğinde yapıştırıcı bileşen içeren, metal altyapılar için opaklaştırıcıdır. Bu nedenle ek bir yapıştırma sisteminin kullanılmasına gerek yoktur.

Blockout Resin, dimetakrilat bazlı, jel kıvamında, renklendirilmiş, ışıkla polimerleşen blokaj reçinesidir.

Kendini ve ürün çeşitliliğini geliştirmekte olan Dokuz Kimya, gün geçtikçe ürün çeşitliliğini artırmaya devam etmektedir.

Dokuz Kimya, Tel: +90 256 231 12 44 / www.dokuzkimya.com


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.