Dentiss Logo

HEKA Unicline S Dental Ünit

Modern Danimarka geleneğine uygun olarak temiz çizgiler ve sadelikle tasarlanan UnicLine S, hastaya rahatlamak için en uygun şansı verirken diş hekimi ile asistanın da sakin ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlıyor.
24.01.2023       17.58.19

Unicline S’in tasarımı modern Danimarka geleneğine uygun olarak temiz çizgiler ve sadelikle yapılmıştır. LED dokunmatik ekran, hijyenik yüzeyi gösteren temperli cam ve sağlam alüminyum yapı ile diğer ünitlerden farkını göstermektedir. Renklerin klinikle eşleşecek şekilde programlanabilme özelliği ile çevreye uyum sağlayabilen ilk diş ünitesidir.

Kreşuar bölümü ve ana tablet yüzeyi temperli camdır. Ekranları ve renkli LED ışıkları hem konsola hem de ana tablete entegre etmek mümkündür. Her bir alet bir yay ile ayrı ayrı dengelenmiştir ve aletin ağırlığını nötralize eder, bu şekilde, ağırlığın taşınmasına yardımcı olur el aletleri çalışmayı engellemeden hareket eder.

UnicLine S'in ünite kolu birkaç güçlü ergonomiye sahiptir

Esnek pozisyon:

Kolçak, her yerde tam hareket kabiliyetine sahiptir. Ana tableti nasıl yerleştireceğinize ve hangi yöne hareket etmesi gerektiğine kullanıcı karar verir.

Kolay ve kesintisiz hareket:

Alet kolundaki tüm hareketli mafsallar çift iğneli rulmanlardır. Bu, çok pürüzsüz olmasını sağlar ve ana tabletin zahmetsizce hareket ettirilmesini sağlar. Ek olarak UnicLine S'deki iğneli rulmanlar büyük boyutludur.

Kolayca çıkarılabilen, hareketli cam kreşuar.

Işıklı cam kreşuar mevcuttur. Kliniğin renk seçimine / döşemesine uyarlanabilir, renk verir ve hastayı ağzı çalkalarken yönlendirebilir. Asistan kontrol tableti teleskopik kol olarak tasarlanmıştır. Saniyeler içinde sağdan sola /soldan sağa hareket edebilir. Teleskopik kolu konsola veya hasta koltuğu altına monte etmek mümkündür.

UnicLine S’te, otomatik emiş sistemi mevcuttur. Sistem temizliği tek tuşla devreye alınır. Bu sistem yeni bir hasta için tedavi sırasında sakşın hortumunu temiz su ile yıkayabilir.

Hepsi Dental (Değişim Dental): Tel, +90 0212 534 00 64
E-Posta: [email protected]


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.