Dentiss Logo

SMILAB, İDEX 2023’te Yeni Nesil Şeffaf Plak Çözümlerini Tanıttı

Yeni nesil şeffaf plak tedavisi sunma misyonuyla Türkiye’de operasyonlarına başlayan SMILAB, en yeni çözümlerini İdex 2023 Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nda sergiledi.
05.06.2023       12.40.16

SMILAB, yurt dışında 700'den fazla teknisyenden oluşan geniş ağı ile en doğru tedavi planını en hızlı şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca İstanbul’da kurduğu laboratuvarı sayesinde global tecrübeyi lokal üretimle buluşturmakta ve hekimlere en kısa sürede üretim hizmeti sağlamaktadır.

Şirket, hızlı operasyon sürecinin yanı sıra tedavi yolculuğu boyunca hasta motivasyonunu yüksek tutmak için çalışmaktadır. Yenilikçi hasta takip mobil uygulaması sayesinde, şeffaf plak tedavisi boyunca hastaların yanındadır. Hastalar mobil uygulama aracılığıyla kullandıkları plakları kontrol edebilmekte, hekimlerine fotoğraf göndererek online muayene olmakta ve 3 boyutlu tedavi simülasyonlarını izleyebilmektedir.

SMILAB Türkiye operasyonlarından sorumlu Mustafa Özsoy, “İdex 2023 Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'na katılma ve şeffaf plak tedavilerinde yeni çözümlerimizi sergileme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz” dedi. "SMILAB olarak, uluslararası uzmanlığı hızlı üretimle birleştirmek ve yenilikçi hasta takip uygulamalarını kullanarak hekimlerimize en üst düzeyde hizmet sunmak için çalışıyoruz. Amacımız, Türkiye'de erişilebilir ve dünya standartlarında şeffaf plak hizmeti vermek."

İdex 2023 Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı, Türkiye’nin SMILAB gibi dünyada dental sektörde sunulan en yeni hizmetlerle tanışması adına önemli bir etkinlik oldu.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.