Dentiss Logo

Yeni Orchid Purple Oral-B GENIUS

07.08.2020       11.52.18

P&G markası Oral-B, GENIUS ürün yelpazesinin en yeni ürünü Orchid Purple Oral-B GENIUS, akıllı diş fırçası, duyulara ilham veren Orkide Moru renk tasarımı ile her bir fırçalamada ağız sağ­lığını iyileştiriyor. Yeni Gum Guard Techlonogy (Diş Eti Koruma Teknolojisi), Hassas Modu ve Oral-B Sensi UltraThin fırça başlığı, diş etlerinize iyi bakmanıza, sorunların üstesinden gelmenize ve sağlıksız diş etlerinin önüne geçmenize yardımcı oluyor.

Oral-B GENIUS’a özel olarak geliştirilen Diş Eti Koruma özelliği sayesinde, kullanıcılar başka şekilde farkına varamaya­cakları ya da görmezden gelebilecekleri sorunları görebiliyor. Ürün, Akıllı Fırçalama Değerlendir­mesi, Pozisyon Algılama ve Basınç Haritası ile Diş Eti Kanamasını Değerlendirme’den olu­şan üç farklı bileşen sunuyor. Akıllı Fırçalama Değerlendirmesi: Tüketicilerin, başka şekil­de farkına varamayacakları ya da görmezden gelebilecekleri diş eti sorunlarını görmelerini sağlıyor. Kullanıcıların doğal fırçalama dav­ranışını değerlendiriyor ve gerçek zamanlı olarak nereye fazladan baskı uyguladıklarını gösteriyor. Ayrıca, değerlendirmeyi tekrarla­mak ve zaman içindeki sonuçları karşılaştırmak için hatırlatmalar yapıyor. Pozisyon Algılama ve Basınç Haritası: Bu ikisinin birleşimiyle tüketiciler hangi bölgeyi fazla fırçaladıklarını görebiliyor. Teknoloji, problemli alanları görselleştirerek tüketicilerin fırçalama alışkan­lıklarını değiştirmelerini ve doğru baskının her yerde uygulanabil­mesini sağlıyor. Diş Eti Kanamasını Değerlendirme: Kullanıcıların diş eti kanamalarını takip etmesine ve kanamaları azaltmak için doğru fırçalama alışkanlıkları geliştirmesine yardımcı oluyor. Ayrıca sorun devam ederse diş hekimine gidilmesini öneriyor.

Yeni Diş Eti Koruma teknolojisine sahip Orchid Purp­le Yeni Oral-B GENIUS, manuel bir diş fırçasına göre diş eti çizgisi boyunca daha fazla plak yok ediyor, diş fırçalama işlemini dört gözle bekle­yeceğiniz duyusal bir deneyime dönüştürüyor.

Oral-B, www.oral-b.com


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.