Dentiss Logo

T-Resto Triobond

Indirekt ve direkt tüm işlemlerde kullanılabilen Triobond, uygulamada asit gerektirmeyen yedinci jenerasyon bonding ajanıdır.
23.08.2021       11.41.09

Dentac ürün gamını genişletmeye devam ediyor. T-Resto Triobond Universal Dental Adeziv, Total-Etch, Self-Etch ve Selective Etch dahil olmak üzere tüm uygulama teknikleriyle kullanıma uygundur. Indirekt ve direkt tüm işlemlerde kullanılabilen Triobond, uygulamada asit gerektirmeyen yedinci jenerasyon bonding ajanıdır. Anterior uygulamalarda harici asit kullanımı ile bağlanma kuvveti artar. Pulpaya irritan etkisi yoktur. Polimerizasyon büzülmesi ve fonksiyon sırasında oluşan kuvvetlere karşı etkilidir. Biyolojik uyumluluğu yüksektir. Film kalınlığı sayesinde kolayca uygulanabilir. Özel silikon şişe tasarımı sayesinde tek tek eşit damla verir. Dentin tübüllerine mükemmel penetre olarak post-operatif hassasiyet riskini ortadan kaldırır.

Uygulama sırasında Yalnızca tek aşamada güçlü, uyumlu, dayanıklı, çok yönlü, uygun iş sonuçları, T-resto Triobond ile elde edilebilmektedir.

Öncü Dental: oncudental.com

 

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.