Dentiss Logo

Philips Sonicare Artık Türkiye’de!

Philips Sonicare, artık Türkiye’deki tüketiciler ile buluşmaya hazır. Philips Sonicare, diş etlerine nazik davranarak, diş plağını yok etmeye yardımcı oluyor ve dişlerde derinlemesine temizlik sağlıyor.
21.07.2020       10.56.38

Hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Philips, Türkiye’de ilk kez lansmanını yaptığı Sonic Elektrikli Diş Fırçası markası Philips Sonicare ile diş sağlığını ve temizliğini bir üst seviyeye taşıyor. Sonic teknolojisi sayesinde, dakikada 62 bin fırça hareketi ile manuel fırçaların 1 ayda yaptığı işi, 2 dakikada yaparak, dişlerde üstün bir temizlik sunuyor.

Sonic hareket ile diş eti çizgisi de dahil olmak üzere ulaşılması zor alanlarda bile sıvıyı dişler arasına nazikçe yönlendiren Philips Sonicare, plağı da etkili bir şekilde ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Philips Sonicare Diamond Clean diş fırçası, temizleme, beyazlatma, hassas bakım, derin temizlik ve hassas diş etlerine sahip kişiler için özel olarak tasarlanan diş eti bakımı dahil olmak üzere 5 farklı bakım modu sunuyor. Philips Sonicare sadece Philips Online Mağaza’da satışa sunuluyor.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.