Dentiss Logo

Orotol Plus Aspirasyon Sitemleri Dezenfektanı

Tüm dental emiş sistemleri için (kreşuar çanağı ve amalgam separatörler de dahil) oldukça yüksek etki seviyesinde formüle edilmiş aldehitsiz konsantre cerrahi aspiratör dezenfektanıdır.
28.09.2021       17.05.09

Orotol® Plus diş hekimliğinde kullanılan aspirasyon ünitelerinin, hatlarının ve ayrıca kreşuvarların dezenfeksiyon, koku giderme, temizleme ve bakım işlemlerini birlikte yapma olanağı sağlayan, yüksek etkili köpürmeyen bir konsantredir. Orotol Plus’ın dezenfeksiyon ve temizleme bileşenleri, yoğun, ancak materyal ve çevre dostudur. Olağanüstü temizleme gücü, ulaşılması zor alanlardaki en sert tortuları bile temizler.

Orotol® Plus aldehit, fenol ve aktif klor içermez.

- Kullanımı: 20 ml (1 kapak) Orotol Plus’ı 1 litre su ile Orocup işlem kabında karıştırın ve emiş sistemine çektirin.
- Etki süresi: 60 dakika.
- Etki Alanları:

  • Tüberküloz bakterisi
  • Kapsüllü virüsler
  • HBV, HCV, HIV virüsleri
  • Adeno virüsler

Dürr Dental: duerrdental.com

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Aydın ALKAYA
11.11.2021 22.46.00

20 yılı aşkın süredir Dezenfektan işi ile uğraşan bir firmayız. Bünyemizde hem Distrübütörlük hem de Bölge bayiliği olarak çalıştığımız ürünlerimiz var. Ayrıca Belçika ortaklığında hem Belçika'dan getirdiğimiz hem de Türkiye de dolumlarını yaptığımız ürünlerimiz var. Bunun yanısıra diş hekimlerimizin sürekli talepte bulunduğu ve Sirona/Siemens Dental ünitlerinin yaklaşık 79 ülkede kullandığu ve direk önerdiği HUWADENT adlı ürünümüzü Türkiye pazarına getirmeye başlıyoruz. bu süreçte sizin gibi Dental sektörde aktif ve sürekliliği olan firmalar ile ürünümüz hakkında görüşmek ve mümkünse ortak paydada buluşarak Türkiye pazarında ciddi bir bir yer almak amacımız. Ürünümüz Hidrojen Peroksit bazlı. Tek etken madde ile Amalgam, aspiratör, Dental ünit kanal dezenfeksiyonu ve biyofilm çözme, su dezenfeksiyonu, ünit dezenfeksiyonu, yer dezenfeksiyonu, Cerrahi alet dezenfeksiyonu ve Ortam/Hava dezenfeksiyonu yapabilmektesiniz. Tüm evrak ve uygunluklarımız mevcuttur

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.