Dentiss Logo

Labomed Prima Magna - Dental Mikroskop

17.06.2020       17.03.39

Labomed® Magna dental mikros­kobu, uygulamanıza kompakt ve ergonomik bir tasarımla kristal berraklığında görselleştirme gücü kazandırır. Sistem, kullanıcılara mikroskobu yerleştirmede 360 de­rece serbestlik sağlayan Otomatik Dengeleme Kolu (ABA) özelliğine sahiptir. Yüksek duyarlılığa sahip apochromatic zoom sistemi, ideal büyütme seviyesine inmeyi kolay­laştırır. Süper parlak, uzun ömürlü led aydınlatma, diş hekimle­rinin hiçbir şeyi kaçırmayacağı anlamına gelir.

Zekice tasarlanmış bir elektromanyetik fren sistemi, mikros­kobun yerleştirilmesinde büyük esneklik sağlar. Elverişli iki konumda bulunan fren serbest bırakma düğmeleri sistemi son derece sezgisel hale getiriyor. Her iki düğmeyi de basılı tutmak, mikroskobun kolaylıkla hareket etmesini sağlar. Serbest bırakıl­dıktan sonra, mikroskop hemen yerine kilitlenir.

Apochromatic premium optikler, sürekli bir büyütme aralığı sağ­lamak için uygun bir zoom sisteminde paketlenmiştir. NuVar ™ değişken çalışma mesafesi hedefi (f300-f400mm) standart ola­rak geliyor. Tescilli MaxLite ™ kaplamaları yansımasız, dayanıklı optikler sunar ve en yüksek kalitede çözünürlük sağlar.

Süper parlak bir LED, 60.000 saate kadar doğal gün ışığı sıcak­lığına sahip (100.000’in üzerinde lüks) gölgesiz ışık sağlar. Dijital dokümantasyon ihtiyaçları için ProLine ™ ile birlikte bir dizi diji­tal SLR, video kamera ve CCD adaptörleri mevcuttur.

Paşa Dental www.pasadental.com.tr


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.