Dentiss Logo

Beyazlatmada En Son Teknoloji: Beyond Polus

Diğer beyazlatma cihazlarına göre hassasiyet oranı daha düşük olan Beyond Polus ile yapılan tedaviler normal süresin yarı zamanında bitirilebiliyor ve hastaları sıkıntıya sokmuyor.
09.02.2022       18.40.40

Hasta güvenliği ve rahatı için beyazlatma sistemlerindeki en iyi geliştirilmiş ışık filtreleme sistemine sahip olan Beyond Polus, ultraviyole ışınlarını filtrelediği için ağızda bulunan eski kompozit dolgulara zarar vermez ve kullanılırken hastaya maske takılma ihtiyacı duyulmaz.

Diğer beyazlatma cihazlarına göre hassasiyet oranı daha düşüktür. Aşırı ısınmadan korunmak için soğutma sistemi mevcuttur. Dünyanın en güçlü halojen ışın çıkısı mevcuttur.

Motorize edilmiş yükseklik hem manuel hem de dokunmatik kullanıcı panelinden ayarlanabilir. Bütün işlemler dokunmatik ekran panelinden hızlı ve kolayca yapılmaktadır.

Beyond sisteminde sadece dişeti bariyerinin uygulanması yeterlidir. Ön hazırlık aşamasında yapılan bu kısa çalışma, diğer sistemlerde yapılan çalışmalara oranla hem zaman hem de rahatlık açısından hastayı sıkıntıya sokmaz ve hastanın daha rahat bir süreç geçirmesini sağlar.

Kent Dental: kentdental.com.tr


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.