Dentiss Logo

HEKA G+ Dental Ünit

Daha az yer kaplayan Heka G+ dental ünitler hekimlerin ihtiyacına göre özel olarak tasarlanmaktadır. Bu özellik, kullanıcıya, Heka G+'ın hem otomatik hem de bireysel olarak tedaviler boyunca rehberlik ettiği basit ve ergonomik çalışma için en uygun fırsatı sunar.
12.01.2023       16.57.04

Net hatları ve entegre bir ekrana sahip cam yüzeyleri Heka G+'ın tasarımında belirgindir.

Her Heka diş bakım ünitesi diş hekimlerinin tercihlerine ve gereksinimlerine uyacak şekilde özel olarak üretilir. Bu özellik, kullanıcıya, Heka G+'ın hem otomatik hem de bireysel olarak tedaviler boyunca rehberlik ettiği basit ve ergonomik çalışma için en uygun fırsatı sunar.

Heka G+ ayrıca daha az yer kaplar, muayenehaneleri istenildiği gibi tasarlamada daha fazla seçenek ve özgürlük sunar. Aynı zamanda işletme için daha az metrekarede daha fazla diş bakım ünitesi sağlar.

Heka en son gelişmeleri, en iyi özellikleri ve en yüksek standardı ve ayrıca uzun yıllar dayanacak güncellenmiş bir diş bakım ünitesidir. Hastanın etrafında 180 derecelik bir çalışma alanı bulunur. Aletlerden tablaya olan mesafe, tam olarak hekimin boyuna uyacak şekilde kolayca ayarlanabilir ve her bir alet tutucusu, alet üzerinde her zaman mükemmel bir tutuş sağlamak için açılandırılabilir. Uzun alet hortumları ergonomik olarak doğru fırsatı sunar.

Heka G+'da, hem hekim hem de asistanın ayarlara kolayca göz atabilmesi için tüm cihaz bilgilerini ana tablete merkezi olarak yerleştirilmiştir. Ekran dokunarak çalıştırılabilir ve ana tablete dokunmayı en aza indirgemek için gerekli işlevlerin ayak pedalı ile değiştirilebilmesini sağlar. Gelişmiş motor kontrolü, tork, dönüş yönü, dönüş hızı gibi tüm parametrelerin yanı sıra hava sprey, su sprey seçimi, steril su akışı ve Otomatik Geri ve Otomatik İleri gibi fonksiyonları kontrol etmeyi mümkün kılar. Ana tablet ve kreşuar bölümünün üst kısmı CNC'de tamamen bir alüminyum parçasından işlenir ve ardından bir cam plaka ile monte edilmiştir.

En sık kullanılan işlevler, kreşuarın cam üst kısmında ve ana tablette bulunur. Bir bakışta genel bir bakış elde edilebilmesi için, yalnızca tedavi durumuna bağlı olarak ilgili fonksiyonları göstermeye odaklanılmıştır. Kullanabilecek işlevler, hasta koltuğunun konumlandırılması, otomatik sakşın temizleme, otomatik/manuel cam doldurma ve sakşınların durulanmasıdır. Ayrıca steril su sistemleri ile sıvı akışını değiştirme seçeneği de mevcuttur.

Hepsi Dental (Değişim Dental): Tel, +90 0212 534 00 64

E-Posta: [email protected]


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.