Dentiss Logo

NucleOSS Ailesinin Yeni Ürünü: T6 İmplant

NucleOSS ailesinin yeni ürünü T6 implant, sağlamlık, kullanıcı dostu ve doku yönetimi üzerine tasarlanmış çağdaş bir tasarıma sahiptir. Özel olrak üretilen güçlendirilmiş saf titanyum (Gr4) kullanılmıştır.
08.06.2016       15.20.28
NucleOSS ailesinin yeni ürünü T6 implant, sağlamlık, kullanıcı dostu ve doku yönetimi üzerine tasarlanmış çağdaş bir tasarıma sahiptir. Özel olrak üretilen güçlendirilmiş saf titanyum (Gr4) kullanılmıştır. Bu titanyum, diğer saf titanyumlara göre %30 daha güçlüdür.
 
T6 implantta, boyun bölgesine gelen kuvvetler, derin konik bağlantılı implantlarda olduğu gibi tek noktada karşılanmayıp gövde, abutment ve metrik vidaya eşit olarak dağıtılmıştır. 2.2 mm derinliğindeki silindir yatağı sayesinde abutment’in iki bölgede gövde ile açılı teması vardır. Birinci temas noktası (A); 20olik konik bir yataktır ve ilk karşılama bölgesidir. Aynı zamanda abutment’in mikro hareketliliğini önler. Daha aşağıdaki ikinci temas noktası (B); 15olik açısıyla abutment’i gövdeyle bütünleştirir. Olası bir kemik kaybında gövde-abutment bütünlüğünü korur. Ayrıca gövdenin içi silindir olarak boşaltıldığı için daha kalın yan duvarlara (C) sahiptir.
 
Boyun bölgesindeki 0.7 mm yüksekliğindeki ters açı (D); kemik hücrelerinin bu bölgeye daha fazla toplanmasını sağlar. Abutment’in dişeti bölgesi, iç bükey tasarımıyla tam ve etkin bir platform-switch oluşturur. T6, açılan yuvaya daha hızlı ve stresten uzak ilerlemeyi sağlayan çift sarmal ve reverse buttress (E) yive sahiptir. Eşsiz ve kanıtlanmış MaxiCell® yüzey, makro yüzey anatomisiyle kemiğe tam entegrasyon sağlar. Yüzeyin hiçbir kalıntı içermediği Alman bağımsız bilim kuruluşunca kanıtlanmıştır.
 
T6 kullanıcı dostu bir implanttır. Bütün üst yapılar tüm çaplarla uyumludur. Üç ayrı protetik platform çapı mevcuttur (4.3/5.0/6.0 mm).
 
Güvenliği ön planda tutan NucleOSS implant, T6’da da kendinden stoperli her çap ve boy için ayrı cerrahi drillere sahiptir. 3.5/4.1/4.8 implant çapları ve 8/10/12/14 boy seçenekleri bulunmaktadır.

NucleOSS, Tel: 0232 799 03 04




Önemli Not: “Dentiss.com PNV-Piyasada Neler Var” sayfalarında yayınlanan ürünlere ait bilgiler, üretici, ithalatçı veya dağıtıcı firmalar tarafından hazırlanmaktadır. Dentiss.com’da yayınlanması, Vestiyer Yayın Grubu’nun bu ürünü tavsiye veya refere ettiği anlamına gelmez.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.