Dentiss Logo

Mtwo Sistem Nİ-Tİ Kanal Eğesi 4'lü Blister

Tüm kök kanal tiplerinde etkili ve güvenli tedavi. İki etkin kesici yüzeyi sayesinde minimum dairesel temas ile dentin atıkların maksimum düzeyde çıkışı.
08.06.2016       15.20.36
VDW Mtwo tek uzunluk yöntemiyle (simultane şekillendirme) tüm kök kanal tiplerinde etkili ve güvenli tedavi sağlar. İki etkin kesici yüzeyi sayesinde minimum dairesel temas ile dentin atıkların çıkışı maksimum düzeyde sağlanır.

.04 – .05 - .06 açılı eğeleri ile gereksiz dentin kaybını önler. Retreatment (15-25) eğeleri ile kanal yenileme tedavisinde etkili çözüm sunar. Tasarımının özelliği sayesinde kanal içerisinde ilerlerken bir sonraki eğeye yol açar.

Tasarımında ISO renklendirme koduna uygun işaretli halkalar kullanılmıştır.

Öncü Dental, Tel: 444 66 28


Önemli Not: “Dentiss.com PNV-Piyasada Neler Var” sayfalarında yayınlanan ürünlere ait bilgiler, üretici, ithalatçı veya dağıtıcı firmalar tarafından hazırlanmaktadır. Dentiss.com’da yayınlanması, Vestiyer Yayın Grubu’nun bu ürünü tavsiye veya refere ettiği anlamına gelmez.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.