Dentiss Logo

Dünya Çapında 2 Tasarım Ödüllü Rayscan Alpha Plus

Dijital görüntüleme teknolojileri geliştiren RAY, RAYSCAN Alpha Plus ile ağız sağlığı hizmetini daha basit hale getiriyor. Şirket ödüllü RAYSCAN Alpha Plus ile diş hekimlerinin hastanın gerçek anatomisine uygun ve doğru görüntü elde edilmesini sağlıyor.
20.06.2019       10.21.35


RAY, 2004'ten beri tıp ve diş hekimliği endüstrileri için yüksek kaliteli dijital görüntüleme sistemleri geliştirme ve üretme konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, üstün görüntüleme teknolojileri sayesinde 2010 yılında, dünya çapında teknoloji lideri Samsung Electronics Co Ltd'nin bir iştiraki oldu. Samsung markası altında RAY şirketi, 2012 yılında RAYSCAN Alpha’yı başlattı ve hızla ABD pazarına girdi. RAYSCAN Alpha'nın başarısı ile RAY, 2015 yılında bağımsız bir görüntüleme şirketi olma kararını verdi ve dünya çapında dental görüntüleme pazarında liderlik hedefine odaklandı.

Şirket, yalnızca yüksek kaliteli teknolojiler geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda görüntüleri daha sezgisel hale getirip daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Yıllarca süren geliştirme ve optimizasyonun bir sonucu olan RAYSCAN Alpha Plus,  ağız sağlığı hizmetini daha basit hale getirmek için gelecek nesil teknolojileri kullanan bir sistem oluşturmak için klinik geri bildirime dayanır. Ödüllü RAYSCAN Alpha platformuna dayanan RAYSCAN Alpha Plus, klinisyenler tarafından yüksek çözünürlüklü panoramik, sefalometrik ve konik ışınlı bilgisayarlı tomografi görüntüleri yakalamak için kullanılabilir. Panoramik modalite, ekstraoral bir tarama özelliğine ek olarak standart panoramik ve segmente edilmiş panoramik alımları dahil olmak üzere çeşitli 2B incelemelere izin verir.



RAYSCAN Alpha Plus'ın CBCT yöntemi, uygulayıcıların muayeneleri hastalarına göre özelleştirmelerine olanak sağlayan özelliklere sahiptir. Ayrıca, sistem görüş alanını 4x3 cm ile 16x10 cm arasında tamamen özelleştirilebilir kılan Free FOV teknolojisini kullanarak yenilikçi ışık kılavuzlu konumlandırma sağlar. Bu da diş hekimlerinin hastanın gerçek anatomisine göre taranan alanın tamamını görmesini ve doğru görüntü elde edilmesini sağlar.

Piyasadaki birçok sistem, klinisyeni önceden belirlenmiş görüş alanı seçeneklerinden birini seçmeye zorlarken, RAYSCAN Alpha Plus, uygulayıcıların görüş alanını herhangi bir boyutta toplamasına izin verir. RAYSCAN Alpha Plus, doz azaltma konusunda yeni sınırları zorlamaya devam ederken, görüntü kalitesi ve netliği sistemin birinci önceliği olmaya devam ediyor. CBCT yöntemi, 70 mikrona kadar küçük voksel çözünürlükleri sunarak RAYSCAN Alpha Plus'tan 3D görüntüler alarak sektördeki en yüksek çözünürlük değerini kullanıcılarına sağlar. Ayrıca yeni tescilli algoritmalar sayesinde, görüntülerin 4,9 saniye gibi kısa bir sürede yeniden oluşturulmasına izin verir.

Son olarak isteğe bağlı sefalometrik modülü ile görüntü bozulmasını ve radyasyon dozunu azaltmak için bir saniyeden daha kısa sürede görüntü elde etmek, tek atış modülüyle tarama veya tek atış seçenekleri mevcuttur.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.