Dentiss Logo

Yılın Gülümsemesi Yarışması için Başvurular Sürüyor

Dental profesyonellerin klinik çalışmalarını ödüllendirmek için 2008 yılından beri düzenlenen Smile Of The Year yarışması, son 3 yıldır dünyanın her yerinden katılımcılara açık. Diş hekimi ve diş teknisyenlerinin çalışmalarını tanıtmaları için önemli bir araç olan yarışma, “En iyi gülümsemeye ben imza atarım” diyen dental profesyonelleri bekliyor. Başvuru için son tarih 1 Nisan 2022.
19.01.2022       10.21.09

Smile Of The Year, 2008 yılından beri Dental Tribune Bulgaristan tarafından düzenlenen bir yarışma. Diş hekimliğinin farklı alanlarında çalışan profesyonellere açık olan etkinlik, 3 yıldır uluslararası olarak gerçekleştiriliyor. Diş hekimi ve diş teknisyenlerinin çalışmalarını uluslararası arenada tanıtmaları için önemli bir fırsat olan yarışma, başarılı uygulamaların ödüllendirilmesini ve teşvik edilmesini sağlıyor.

Yarışmaya, estetik restorasyonlar, kompozit restorasyonlar, seramik restorasyonlar, pembe estetik, ortodonti, implantoloji, endodonti veya ful dijital protokol başlıklarındaki vakalar gibi 20 farklı kategorideki çalışmalarla katılmak mümkün.

Diş hekimliği alanındaki dünyaca ünlü kanaat önderlerinin jüri koltuğunda oturduğu organizasyonda, her kategorinin kazananları, isimsiz bir çevrimiçi oylama süreciyle belirleniyor. En başarılı bulunan vakalar, Yılın Gülümsemesi Ödülü’nün yanı sıra yarışmanın sponsorları tarafından sağlanan dental materyaller ve eğitimler ile ödüllendiriliyor.

Bu yılın yarışmasına katılmak isteyen dental profesyonellerin, vakalarını ödül yönetim yazılımı evalato.com aracılığıyla sunmaları gerekiyor. Başka yollarla gönderilen vakalar değerlendirmeye alınmıyor. Başvurular, 1 Nisan 2022 saat 23:45’e kadar gerçekleştirilebilir. Kazananlar ise 19 Mayıs 2022’de Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bu yıl 15’incisi gerçekleştirilecek olan ödül töreninde, kırmızı halıda yürüyecek. Ödül töreninin çevrimiçi olarak canlı yayınlandığını ve tüm dünyada takip edildiğini de belirtmekte yarar var. Yarışma hakkında detaylı bilgiler, https://smileoftheyear.com/ sitesinden görülebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.