Dentiss Logo

Roots Summit 2024, Atina’ya Davet Ediyor!

Roots Summit, 9 - 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Yunanistan'ın Atina kentindeki Eugenides Vakfı'nda gerçekleştirilecek. Yeni zirve, 9 ülkeden konuşmacıları katılımcılar ile buluşturacak. Toplantının bir diğer heyecan verici kısmı ise sayısız antik anıt, tapınak, kalıntı ve kilisenin bulunduğu bir şehirde düzenlenecek olması.
02.11.2023       14.04.40

Roots Summit, 9 - 12 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında Yunanistan'ın Atina kentindeki Eugenides Vakfı'nda gerçekleştirilecek. İlki 1999 yılında gerçekleşen endodonti zirvesi, 20 yılı aşkın süredir dünya çapında konuşmacıları ağırlıyor. Yeni buluşmada, 9 ülkeden konuşmacılar katılımcılar ile buluşacak.

Buluşmanın Bilimsel Direktörü Dr. David E. Jaramillo ve Eş Başkanı Stephen Jones. Konuşmacılar arasında İsviçre'den Prof. Matthias Zehnder, Brezilya'dan Dr. Josiane Almeida, İspanya'dan Dr. Ruth Pérez Alfayate ve Yunanistan'dan Dr. Antonis Chaniotis yer alacak. Endodontik toplantıda kök kanallarının irrigasyonu ve dezenfeksiyonu, endodontik tedavi görmüş dişlerin restorasyonu, radyoterapinin diş yapıları üzerindeki etkisi, kök kanalı tıkanıklığı yönetimi ve endodontide karmaşık, sınır vakaların yönetiminin mantığı gibi konular üzerinde durulacak. Otomatik diş nakli konusunda dünyanın önde gelen uzmanları arasındaki Dr. Mitsuhiro Tsukiboshi de kaçırılmaması gereken konuşmacılardan biri.

Etkinlikte katılımcılar, sunumlara ek olarak uygulamalı atölye çalışmalarına katılma, sektör profesyonelleriyle bağlantı kurma ve endodonti alanındaki yeni ekipman, prosedürler ve protokoller hakkında bilgi edinme fırsatına sahip olacak. Toplantının bir diğer heyecan verici kısmı ise Yunanistan'ın başkentinde, sayısız antik anıt, tapınak, kalıntı ve kilisenin bulunduğu bir şehirde düzenlenecek olması.

31 Aralık’a Kadar Erken Rezervasyon Fırsatı

Roots Summit 2024 için katılım biletleri, erken kayıt indirimi ile 31 Aralık'a kadar 695,00 €. Bu tarihten sonra ise standart kayıt ücreti 795,00 € olacak. Öğrenci bileti kalıcı olarak 595,00 € ücretle sunuluyor. Etkinlik kapsamındaki uygulamalı kurslar ayrıca ücretlendirilecek. Program ve konuşmacılar hakkında daha fazla bilgiye, www.roots-summit.com adresinden ulaşılabilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.