Dentiss Logo

Yılın Gülümsemesi Ödülü için Son Başvuru Tarihi 5 Nisan

“Smile of The Year” yarışmasında, diş hekimi ve diş teknisyenlerinin çalışmaları uluslararası bir jüri ile değerlendiriliyor. Dental Tribune Bulgaristan tarafından düzenlenen bu prestijli ödül için, Türkiye’ye tanınan ayrıcalık ile ücretsiz başvuru yapmak mümkün.
03.04.2023       11.00.38

Diş hekimleri ve diş teknisyenleri, mükemmel işler yaptığınıza inanıyor ve bunun uluslararası bir jüri tarafından tasdik edilmesini istiyorsanız, bu yarışma sizin için. “Smile of The Year” yarışması, 12 yıl ulusal çapta düzenlendikten sonra, 4 yıldan bu yana da büyük bir başarıyla uluslararası ölçekte gerçekleştiriliyor.

Dental Tribune Bulgaria tarafından organize edilen yarışmaya, diş hekimleri ve diş teknisyenleri yaptıkları tedaviler, klinik çalışmalarla katılabiliyor. Çok prestijli bir uluslararası jüri başvuruları değerlendiriyor ve ödüller göz kamaştıran bir törenle sahiplerine ulaşıyor.

Endodontiden periodontolojiye, cerrahiden implanta 10 farklı kategoride başvuru yapmak mümkün. Başvuruyu hekimler yapıyor, fakat her başarılı hekimin arkasında mükemmel bir diş teknisyeni olduğunu da biliyoruz. O yüzden başvurularda protez çalışmalarını yapan laboratuarın da bilgisi giriliyor, onlar da ödül alıyor.

Ücretsiz Kod ile Ayrıcalıklı Başvuru İmkanı

Yarışmaya başvurular normalde ücretli. Ancak Dental Tribune Türkiye ve Dental Tribune Bulgaristan iş birliği sayesinde Türkçe bilen katılımcılar için başvuru ücreti olmayacak. Türkiye'den katılacak hekimlere sağladığı bu güzel ayrıcalık için Ulyana Vincheva'ya teşekkürler. Ancak az zaman kaldığını hatırlatmakta yarar var. Son başvuru tarihi 5 Nisan, ödül seremonisi ise 18 Mayıs’ta. Yarışmaya bu linkten, 100SMILE kodu ile ücretsiz başvurabilirsiniz.
 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.