Dentiss Logo

Yeni Ürünler İDEX’de Görücüye Çıkıyor

Fuar kapsamında düzenlenen yarışmada, akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, fotoğraf makinelerinden televizyonlara kadar pek çok yeni teknoloji ürünü, talihlilere verilecek hediyeler arasında yer alıyor.
10.03.2012       11.36.22
İDEX İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı 05-08 Nisan 2012 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da 11'inci kez gerçekleştiriliyor.  CNR Ekspo Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, DİŞSİAD ve KOSGEB desteklerinde düzenleniyor. Fuarda ağız ve diş sağlığı sektörüne ilişkin son teknolojik yenilikler sergileniyor.

İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı'nda sektör yenilikleri vitrine çıkıyor. İki yılda bir düzenlenen fuar bu yıl 20 bin m2 alanda 1000'e yakın markanın katılımıyla yapılıyor.

İDEX'te hediye yağmuru!

İDEX Fuarı'nda pek çok yeni teknoloji ürünü, sahibine merhaba diyecek. Fuar kapsamında düzenlenen yarışmada televizyonların ve radyoların tanınmış showmeni Geveze, İDEX'i ziyaret eden diş hekimi ve diş teknisyenlerine hediyeler kazandırıyor. Akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, fotoğraf makinelerinden televizyonlara kadar pek çok yeni teknoloji ürünü fuarda talihlilere verilecek hediyeler arasında yer alıyor.

Kimler ziyaret ediyor?

Fuarın ziyaretçi profilini diş hekimleri, akademisyenler, diş teknisyenleri, devlet, özel, fakülte ve kurum hastanelerinin başhekim ve satın alma sorumluları ve diş laboratuvarlarının yetkilileri oluşturuyor.

Fuarın ürün grupları

Fuar zengin ürün yelpazesi ile de dikkati çekiyor. Röntgen ve görüntüleme cihazları, dental röntgen cihazları, lazer cihazları, dental tomografi cihazları, otoklavlar, dental kompresörler, cerrahi aspiratör sistemleri, detertraj cihazları, amalgamatörler, ağız içi kamera ve dijital radyoografi cihazları, endodontik ürünler, implant sistemler, periodontal ve cerrahi ürünler, klinik sarf ürünleri, laboratuvar ekipmanları ve sarf ürünleri, sterilizasyon ve dezenfeksiyon ürünleri, estetik diş hekimliği ürünleri, tek kullanımlık ürünler, diş hekimi mobilyaları ve diş hekimliği ofis yazılımları İDEX'te ziyaretçiler tarafından görülebilecek.

İDEX 11.İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı 05-08 Nisan tarihleri arasında 10.00-19.00 saatleri aralığında ziyaret edilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.