Dentiss Logo

Yardımcı personeller İmplant Eğitimi’nde

Vestiyer Akademi tarafından dördüncü kez gerçekleştirilen Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Eğitim Semineri’ne katılanlar, seminerin son günü olan 16 Mart Pazar günü hoş bir sürprizle karşılaştı. Vestiyer Yayın Grubu Şef Editörü Prof. Dr. Bülent Katiboğlu, eğitim salonunu ziyaret etti ve katılımcı yardımcı personellere hoşgeldiniz konuşması yaparak, onlara mesleklerinin önemini bir kez daha hatırlattı.
02.04.2008       11.50.10

Vestiyer Akademi tarafından dördüncü kez gerçekleştirilen Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Eğitim Semineri’ne katılanlar, seminerin son günü olan 16 Mart Pazar günü hoş bir sürprizle karşılaştı.

 

Vestiyer Yayın Grubu Şef Editörü Prof. Dr. Bülent Katiboğlu, eğitim salonunu ziyaret etti ve katılımcı yardımcı personellere hoşgeldiniz konuşması yaparak, onlara mesleklerinin önemini bir kez daha hatırlattı.

 

Eğitimin içeriğini zenginleştiren bir diğer aktivete daha gerçekleşti. Yardımcı personeller, eğitimin yapıldığı Divan City Oteli’nin başka bir salonunda devam etmekte olan Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Eğitimi’ndeki oturumlardan birine katılarak izleme şansı yakaladılar. Prof. Dr. Haldun İplikçioğlu’nun implantolojiyle ilgili sunumunu büyük bir dikkatle dinleyen yardımcı personeller, kısaca da olsa dişhekimleriyle aynı ortamı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

 

Vestiyer Akademi Eğitim Koordinatörü Dişhekimi Mustafa Bekerecioğlu, “Önümüzdeki süreçte yardımcı personel eğitimleri dişhekimliğinin çeşitli alanlarını kapsayacak. Yani katılımcılarımız uzmanlık alanlarına göre farklı seminerlere katılabilecek. Örneğin ortodonti, cerrahi ve diğerleri... Bundan dolayı arkadaşlarımızın bir oturumla sınırlı da olsa İmplant Eğitimi’ne katılmalarını sağladık” şeklinde konuştu.   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.