Dentiss Logo

World Aesthetic Conrgess (WAC) bu yıl Türkçe konuşuyor

Diş ve yüz estetiği alanında İngiltere’nin bir numaralı kongresi olan ve bu yıl onuncusu gerçekleştirilecek Dünya Estetik Kongresi (World Aesthetic Congress-WAC) Türkçe konuşacak. Vestiyer Akademi - VESTA'nın girişimleriyle kongrede bu yıl İngilizce-Türkçe simultane çeviri konuldu. Buna göre kongre ana salonundaki bütün sunumlar, profesyonel tercümanlar tarafından anında Türkçe’ye çevrilecek
12.01.2011       13.24.46

Diş ve yüz estetiği alanında İngiltere’nin bir numaralı kongresi olan ve bu yıl onuncusu gerçekleştirilecek  Dünya Estetik Kongresi (World Aesthetic Congress-WAC) Türkçe konuşacak. Vestiyer Akademi - VESTA'nın girişimleriyle kongrede bu yıl İngilizce-Türkçe simultane çeviri konuldu.  

 

Buna göre kongre ana salonundaki bütün sunumlar, profesyonel tercümanlar tarafından anında Türkçe’ye çevrilecek. Ana salon haricindeki salonlarda ise şimdilik çeviri bulunmuyor.  Diş hekimleri, dental teknisyenler, oral hijyenistler, hemşireler, terapistler ve uygulama yöneticilerinin katılabildiği WAC 17-18 Haziran 2011 tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirilecek.

 

VESTA farkıyla katılım

 

Diş hekimleri ve takım elemanları için ayrı ayrı etkinlikleri bir arada sunan WAC, Finlayson Media Communications (FMC) bünyesinde bir kuruluş olan Independent Seminars tarafından organize ediliyor. FMC ile anlaşan VESTA | Vestiyer Akademi, Türkiye'den etkinliğe katılmak isteyen diş hekimlerine standart fiyatların oldukça altında bir katılım ücreti ile kayıt olma imkanı sunuyor.

 

Katılımcılar, kongre katılımı ve seyahat paketi için 1500 Avro ödeyerek kongreye katılabilecek. Uygulanan kampanya çerçevesinde, başvuruda bulunacak ilk 10 kişi kongre katılımı dahil seyahat paketi için 1250 Avro ödemek suretiyle kayıtlarını yaptırabilecek.

 

FMC tarafından uygulanan standart fiyatlara göre, kongreye kayıt yaptırmak isteyen bir diş hekimi 567 Pound + KDV, yani yaklaşık olarak 730 Avro ödemek zorunda. VESTA aracılığıyla sadece kongreye katılmak isteyenler ise 550 Avro ödeyerek kayıtlarını yaptırabilme imkanına sahip olacaklar. Katılımcılar ödeyecekleri ücret karşılığında şu avantaj ve hizmetlerden yararlanabilecek: Kongre katılımı, kongre ana salonunda simultane tercüme, İstanbul-Londra gidiş-dönüş uçak bileti, 4 gece konaklama, sabah kahvaltıları, kongre günlerindeki öğle yemekleri, bir günlük şehir turu ve otel-havaalanı transferleri.

 

VESTA kanalıyla kayıt yaptırmayan katılımcılar simultane çeviri hizmetinden yararlanamayacak.

 

Seyahat programı

 

Dünya Estetik Kongresi katılımcıları 16 Haziran 2011 Perşembe günü uçakla İstanbul’dan Londra’ya hareket edecek. Dönüş yolculuğu ise 20 Haziran Pazartesi günü Londra-İstanbul uçak seferiyle gerçekleştirilecek. İstanbul-Londra uçak yolculuğu yaklaşık olarak 4 saat sürüyor. 
 
Dünya Estetik Kongresi'ne (World Aesthetic Congress-WAC) VESTA aracılığıyla katılmak isteyenler aşağıdaki linki tıklayarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.
http://www.vestiyer.com.tr/sayfa_Dunya_Estetik_Kongresi_–_WAC__35.html
 
Ürünü online satın almak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız:
https://www.dentiss.com/?m=alisveris&id=48
 
Detaylı bilgi için aşağıdaki numaradan bize ulaşabilirsiniz:
 

----------------------------------------------------- 

 VESTA | Vestiyer Akademi

 Meridyen Plaza Ali Rıza Gürcan Cad. No: 1/523 Merter, İstanbul

 T +90 212 481 02 20  pbx    F +90 212 481 02 46

 [email protected] 

 www.vestiyer.com.tr

 www.dentiss.com

-----------------------------------------------------

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.