Dentiss Logo

VI. Ulusal Sağlık Kuruluşlarında Yönetim Kongresi Bodrum’da yapılacak

Her yıl sağlık yöneticilerini buluşturan Ulusal Sağlık Kuruluşlarında Yönetim Kongresi’nin 6.’sı 1-4 Mayıs tarihlerinde Bodrum La Blanche Resort & SPA’da yapılıyor. Hem kamu, hem özel hem de üniversite hastane yöneticilerinin ve akademisyenlerinin bir araya geldikleri kongrede sadece sunumlar açısından değil, sektöre yönetici yetiştiren eğitim kuruluşlarını da bir masa etrafında toplaması nedeni ile de önem kazanıyor.
16.04.2008       13.19.00

Her yıl sağlık yöneticilerini buluşturan Ulusal Sağlık Kuruluşlarında Yönetim Kongresi’nin 6.’sı 1-4 Mayıs tarihlerinde Bodrum La Blanche Resort & SPA’da yapılıyor. Hem kamu, hem özel hem de üniversite hastane yöneticilerinin ve akademisyenlerinin bir araya geldikleri kongrede sadece sunumlar açısından değil, sektöre yönetici yetiştiren eğitim kuruluşlarını da bir masa etrafında toplaması nedeni ile de önem kazanıyor. 3 salonda, 140’ı bulan konuşmacı ve bilimsel bildiri sahibinin katılacağı kongreye geçmiş yıllara oranla daha yüksek bir katılım bekleniyor.  

 

Organizasyon yetkilileri şu ana kadar 16 üniversitenin ve hıfzısıhha okulunun yöneticileri Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi Sertifika ve Yüksek Lisans Programlarının standardizasyonu için kongrede bir araya geleceklerini bildirdiler.

 

VI. Ulusal Sağlık Kuruluşlarında Yönetim Kongresi’nde birkaç ana tema ön plana çıkacak. Türkiye’de Zincir Hastanelerin Gelişimi, Sağlık Hizmetlerinde Planlama Yetkisi ve Sektörel Paylaşım ile Akreditasyon Kavramı ana konuları oluştururken, Sağlıkta Yeni Düzenlemeler ise açık söyleşinin konusunu oluşturacak.

 

Kongrede gündeme gelecek diğer konu başlıkları arasında şunlar bulunuyor: “Sağlık Kuruluşlarında Örgütsel Bağlılık, Hastanelerde Finansal Süreçler, Evde Bakım Hizmetleriyle Gelecek Vizyonu, Türkiye'de Hastane Yönetim, Organizasyonu ve Sorunları, Etik, Deontolojik ve Hukuki Boyutlarıyla Hastane Yönetimi, Üniversite Hastanelerinde Yönetici Olmak, Hastane Projeleri Yönetimi ve Fonksiyonel Planlamada Müşteri Odaklı Çözümler, Sağlık Sektöründe Ortaklık Sistemi ile Büyüme Stratejileri, Sağlık Hizmetlerinde Kurumsallaşma Çalışmaları, Sağlık Sektöründe Gelir Artırıcı ve Gider Azaltıcı Projeler”.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.