Dentiss Logo

Vestiyer Yayın Grubu’ndan İDEX Hediyesi

Dişhekimliği Dergisi’nin 145’inci sayısı, çene eklemi rahatsızlıklarının cerrahi tedavi seçeneklerine odaklanıyor. Konuk Editör Prof. Dr. Ezher Dayısoylu’nun danışmanlığında hazırlanan dergi, Vestiyer Yayın Grubu’nun İDEX Fuarı hediyesi olarak tüm okurlara açıldı.
21.05.2022       11.03.25

Vestiyer Yayın Grubu, (VYG) 30 yılı aşkın süredir diş hekimliği bilimine hizmet etmek için çalışıyor. Grubun yayınlarından biri olan Dişhekimliği Dergisi, 145’inci sayısında kliniklerde sıklıkla karşılaşılan çene eklem problemlerinin cerrahi tedavi seçenekleri üzerine yoğunlaşıyor. Konservatif tedaviye yanıt alınamayan vakalarda yol gösterici olacak bu sayı, Konuk Editör Prof. Dr. Ezher Dayısoylu danışmanlığında hazırlandı.

Kapak konusu kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Emre Balaban, Dt. Alperen Kalyoncu, Dt. Muhammed Raşid Göksu’nun hazırladığı “Açık Temporomandibular Eklem Cerrahisi”, Dr. Fatih Taşkesen’in kaleme aldığı “Temporomandibular Eklem Artrosentezi”, Doç. Dr. Cem Üngör ve Arş. Gör. Dt. Fatih Girgin’in “Temporomandibular Eklemin Artroskopisi” başlıklı makalelerini dergide bulmak mümkün.

Her sayıda olduğu gibi kapak konusu dışındaki makaleleri de ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz. Diş Hekimi Seyhan Akar, Dental Asistan sayfaları için “Ağız Bakımı Bilgisi” makalesinin 2’nci bölümünü hazırladı. Arb. Av. Tutam Turhan “Uzaktan Sağlık Hizmetlerinin Sunumu Hakkında Yönetmelik ve Getirdiği Yenilikler” konusunu ele aldı.

Röportaj sayfalarımızda Sağlık Ekonomisi Uzmanı Prof. Dr. Onur Başer’e, gevşetilen pandemi tedbirlerini, savaşın etkilerini, küçük ya da büyük sağlık tesislerini yöneten diş hekimlerine tavsiyelerini sorduk. Yapı Fabrikası’nın kurucusu İnşaat Mühendisi Buminhan Emre ve eşi İç Mimar Tuğçe Emre’den ise yeni klinik kuracaklara öneriler aldık.

Dişhekimliği Dergisi ve Dental Tribune Gazetesi Hediye

Vestiyer Yayın Grubu, yıl boyunca 5 farklı yayını diş hekimleri ile buluşturuyor. Yeni yayınlanan Dişhekimliği Dergisi ve Dental Tribune Gazetesi, VYG’nun İDEX Fuarı hediyesi olarak tüm okurlara hediye ediliyor. Makaleler, röportaj ve haberlerle hazırlanan bu 2 yayını buradan okuyabilir, isterseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

     


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.