Dentiss Logo

Teşhis ve Vaka Seçimine Sistematik Bir Yaklaşım

“NuEndo ReThinking Endodontics - A systematic approach to diagnosis and case selection”, William J. Nudera tarafından hazırlanmış bir kitap. Hasta değerlendirme, teşhis süreci, prognoz ve tanı bölümleriyle, endodontiyi derinlemesine anlamaya imkân tanıyan kitap, yabancı dildeki kaynakları takip edebilen diş hekimleri ve endodontistler için…
19.10.2023       12.58.46

Edra Publishing tarafından okurlara sunulan “NuEndo ReThinking Endodontics - A systematic approach to diagnosis and case selection” isimli katip, William J. Nudera’nın imzasını taşıyor. İngilizce kaynaklardan yararlanan diş hekimlerinin tercih edebileceği kitap, 328 sayfa ve 6 bölümde, endodontiyi derinlemesine anlama fırsatı veriyor.

Kitap bir öğrenme aracı olduğu kadar bir öğretme aracı olarak da sunulmakta. Sayfalarda açıklanan tekniklerin çoğu ne orijinal ne de yeni... Fikir ve kavramların çoğu, ciltler dolusu klinik araştırmalardan ve herkesin erişimine açık ders kitaplarından elde edilmiş. Çalışma, fikir ve kavramların sistematik ve mantıksal olarak düzenlenmiş bir yorumunu sunuyor ve karmaşık bir süreci basitleştiriyor.

Bir diş hekimi veya deneyimli endodontist için NuEndo, endodontik teşhis, prognoz ve vaka seçimi gibi karmaşık süreçler için hem bir rehber hem de bir referans aracı. Kitap ile pulpal-dentin kompleksinin dinamiklerini, pulpal ve periapikal hastalıkla ilgili altta yatan koşulları ve değerlendirmesini çevreleyen yöntemleri tam olarak anlamak mümkün.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.