Dentiss Logo

Uykuder 1. Uyku Bozuklukları Kongresi Antalya’da yapılıyor

Uyku tıbbının önemli örgütlerinden Uyku Derneği’nin (Uykuder) 1. Uyku Bozuklukları Kongresi, 21-25 Mayıs 2008’de Antalya’da yapılacak. Dernek, Kasım 2007’de Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirdiği 1. Uyku Bozuklukları Kursu’ndan sonra Uykuder 1. Uyku Bozuklukları Kongresi’ni düzenleme kararı almıştı.  
20.03.2008       13.54.30

Uyku tıbbının önemli örgütlerinden Uyku Derneği’nin (Uykuder) 1. Uyku Bozuklukları Kongresi, 21-25 Mayıs 2008’de Antalya’da yapılacak.

 

Dernek, Kasım 2007’de Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirdiği 1. Uyku Bozuklukları Kursu’ndan sonra Uykuder 1. Uyku Bozuklukları Kongresi’ni düzenleme kararı almıştı.  21-25 Mayıs 2008 tarihlerinde Antalya’da yapılacak organizasyonda, göğüs hastalıklarından psikiyatriye, KBB ve nörolojiden dişhekimliğine kadar uykuyla ilgili tüm alanlardan uzmanlar uyku çatısı altında bir araya gelecek.

Uykuder’in 8 yıldızını oluşturan sekiz çalışma grubu tarafından hazırlanan programa göre kongreye çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacı katılacak. Uyku bozukluklarının tüm konularının sunulacağı etkinlikte, sekiz yıldızdan birini oluşturan dişhekimliği çalışma grubu kurs, panel ve kongre şeklinde organizasyon içinde yer alacak. Geniş bir şekilde anlatılacak olan uykuda solunum bozukluklarında dişhekimliği uygulamaları konusunun ilgi çekmesi bekleniyor.

 

Uykuder 1. Uyku Bozuklukları Kongresi ile ilgili tüm gelişmeler, derneğin www.uykuder.org isimli web adresinden ve www.uyku2008.org adlı kongre web sayfasından takip edilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.