Dentiss Logo

Uludağ’ın Zirvesinde 23. Sempozyum

Türk Dişhekimliği Birliği’ne bağlı Bursa Dişhekimleri Odası, Uludağ Sempozyumu’nun bu yıl 23’üncüsünü gerçekleştirdi. Ağaoğlu My Mountain Otel’de yapılan etkinlik 24-26 Ocak günleri arasında düzenlendi.
22.02.2014       13.04.46
Bursa’nın yanı sıra çevre illerden de katılımın gözlendiği sempozyumda bilimsel etkinliklerle birlikte kayak merkezi Uludağ’da çeşitli faaliyetler de yapıldı. Bilimsel oturumlar çerçevesinde Prof. Dr. Atilla Sertgöz “Anterior Bölgede İmplantüstü Restorasyonlarda Estetiği Nasıl Sağlayabiliriz?” konu başlığında bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca peri-implantitis üzerine genel ve detaylı bilgiler aktaran Prof. Dr. Burak Demiralp “Peri-implantitisin Nedenleri ve Tedavisi”ni anlattı. Sonrasında Prof. Dr. Özen Doğan Onur “Muayenehanede Acil Durum Yönetimi”ni ele alarak muayenehanelerde uygulanması gereken maddelere açıklık getirip acil durumlarda diş hekimlerinin yönetim konusu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Endodonti alanında yaptığı “Rejeneratif Endodontik Tedaviler: Bir Durum Güncellemesi” sunumunda rejeneratif tedavileri ve günümüzdeki durumu katılımcılara aktaran Prof. Dr. Zafer Çehreli’nin ardından sempozyumun son konuşmasını Prof. Dr. Derya Germeç Çakan “Ortodontik ve Restoratif Ortak Uygulamalar” hakkında, dişlere yapılan restore ve ortodontik uygulamaları katılımcı hekimlerle paylaştı.

23. Uludağ Sempozyumu’na bazı diş hekimleri aileleriyle katılarak bilimsel bilgi edinimlerinin yanı sıra Uludağ’da keyifli vakit de geçirdi. Sempozyum ile ilgili değerlendirmede bulunan Oda Başkanı Emel Eroğlu, “Bilimin, mesleki paylaşımın azaldığı; yabancılaşmanın yaşandığı günümüzün acıtan gerçekliğinde; hepimizin özlediği dostluk ve samimiyeti hep birlikte yaratacağımıza inanarak bir araya geldik. Katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.