Dentiss Logo

TPİD ile CAI Academy kongreleri ilgi çekecek

4. Uluslararası Computer Aided Implantology Academy (Bilgisayar Destekli İmplantoloji Akademisi-CAI Academy) Kongresi ve 18. Türk Prostodonti ve Implantoloji Derneği (TPİD) Uluslararası Kongresi, 16-17 Ekim 2009 tarihlerinde, İstanbul Elite World Otel’de TPİD ve CAI Academy tarafından düzenlenecek. Merkezi İtalya’da bulunan ve son derece dinamik bir kurum olan CAI Academy’nin çalışmalarının ana eksenini, çağımızın gelişen teknolojilerinden olan görüntüleme teknikleri oluşturuyor.
07.03.2009       12.03.32

4. Uluslararası Computer Aided Implantology Academy (Bilgisayar Destekli İmplantoloji Akademisi-CAI Academy) Kongresi ve 18. Türk Prostodonti ve Implantoloji Derneği (TPİD) Uluslararası Kongresi, 16-17 Ekim 2009 tarihlerinde, İstanbul Elite World Otel’de TPİD ve CAI Academy tarafından düzenlenecek.

 

Merkezi İtalya’da bulunan ve son derece dinamik bir kurum olan CAI Academy’nin çalışmalarının ana eksenini, çağımızın gelişen teknolojilerinden olan görüntüleme teknikleri oluşturuyor. Bu teknikler sayesinde hastaların üç boyutlu olarak çene modellerini elde ediliyor ve bilgisayar yazılımları üzerinden ağzın dışında bu modellere implantlar yerleştirilerek protezleri tamamlanabiliyor. Prostodonti ve implantoloji bilim ve uygulamalarını ilerletmek, halk ve dişhekimleri için uyarıcı ve öğretici yayınlar yapmak, ulusal ve uluslararası bilimsel konferanslar, kongre ve toplantılar düzenlemek, yurt dışındaki aynı nitelikteki derneklerin çalışmalarını izlemek ve onlarla işbirliğinde bulunmak amacıyla kurulan TPİD ile CAI Academy’nin işbirliğiyle düzenlenecek organizasyonların dişhekimlerinin ilgisini çekmesi bekleniyor.   YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makale'nin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.