Dentiss Logo

TPD 40. Bilimsel Kongresi İzmir’de yapılıyor

Türk Periodontoloji Derneği (TPD) 40. Bilimsel Kongresi, 14-16 Mayıs 2010 tarihlerinde İzmir Ege Palas Otel’de gerçekleştirilecek. Kongrenin bilimsel programında, yerli ve yabancı değerli bilim adamlarınca verilecek konferanslar, kurslar, seminerler ile çok sayıda poster ve sözlü sunum yer alacak.
06.04.2010       11.27.11

Türk Periodontoloji Derneği (TPD) 40. Bilimsel Kongresi, 14-16 Mayıs 2010 tarihlerinde İzmir Ege Palas Otel’de gerçekleştirilecek. Kongrenin bilimsel programında, yerli ve yabancı değerli bilim adamlarınca verilecek konferanslar, kurslar, seminerler ile çok sayıda poster ve sözlü sunum yer alacak. Üç gün sürecek etkinliğin bilimsel programında şu konularda konuşmalar yapılacak:

 

“Periodontolojinin geleceği: dünyadaki eğilimler ve Türkiye”, “Klinik periodontolojide yeni açılımlar aranırken estetik bunlardan biri olabilir mi?”, “Periodontal hastalıkların patogenezi: değişen paradigma”, “Periodontal tedavide ilaçların kullanılması”, “Türk Periodontolojisi'nin 40 yılı”, “Periodontal rejenerasyon”, “Vertikal kök kırıklarında büyüme faktörlerinden zengin plazma ve implant uygulamaları”.

 

Türk Periodontoloji Derneği 40. Bilimsel Kongresi’nde 14-15 Mayıs tarihlerinde Uygulamalı Piezo Cerrahi Kursu gerçekleştirilecek. Güney Diş Deposu-EMS sponsorluğunda yapılacak kurs Silvio Taschieri ve Gabriele Rosano ikilisi tarafından verilecek.

 

Kongrenin ikinci günü olan 15 Mayıs Cumartesi, “Periodontolojinin geleceği: Dünyadaki eğilimler ve Türkiye” konulu bir panel düzenlenecek. Haluk Baylas’ın yöneteceği panelin konuşmacıları arasında Thomas Van Dyke, Philip Preshaw ve Anton Sculean bulunuyor.

 

Yine 15 Mayıs Cumartesi günü “Kırk yılda bakteri plağından biofilme geçiş ve biofilmin uzaklaştırılmasında kullanılan yöntemler” konulu bir seminer düzenlenecek. İpana & Oral-B’den Merve Aksoy tarafından verilecek seminer ücretsiz olup 30 kişiyle sınırlandırılacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.