Dentiss Logo

TOİD 6. Bilimsel Sempozyumu Antalya’da

Türk Oral İmplantoloji Derneği (TOİD) VI. Uluslararası Bilimsel Sempozyumu ve Avusturya Oral İmplantoloji Derneği Ortak Toplantısı, 30 Mayıs-5 Haziran 2010 tarihleri arasında Club Med Palmiye Kemer Antalya’da yapılıyor. “Temel ve ileri implantoloji hamgisi, ne zaman ve neden?” ana başlığıyla gerçekleştirilecek etkinlikte sırasında birbirinden değerli bilim insanları çeşitli konularda ilgi çekici sunumlar yapacaklar.
31.05.2010       12.54.01

Türk Oral İmplantoloji Derneği (TOİD) VI. Uluslararası Bilimsel Sempozyumu ve Avusturya Oral İmplantoloji Derneği Ortak Toplantısı, 30 Mayıs-5 Haziran 2010 tarihleri arasında Club Med Palmiye Kemer Antalya’da yapılıyor. “Temel ve ileri implantoloji hamgisi, ne zaman ve neden?” ana başlığıyla gerçekleştirilecek etkinlikte sırasında birbirinden değerli bilim insanları çeşitli konularda ilgi çekici sunumlar yapacaklar. Sempozyumun bilimsel programında konuşma yapacak isimler arasında şunlar bulunuyor: Marcus Hürzeler, Christof Pertl, Martin Lorenzoni, Serdar Yalçın, Cüneyt Karabuda ve Selim Ersanlı.  


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.