Dentiss Logo

TDB Öğrenci Kolu’ndan Kongre Çağrısı

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Öğrenci Kolu, Türkiye genelindeki diş hekimleri ve diş hekimliği fakültesi öğrencilerine yönelik yeni bir kongre düzenliyor. “TDB 8. Ulusal Öğrenci Kongresi” bu yıl Kocaeli’nde gerçekleştiriliyor. İki günlük kongrenin sponsorlarından biri de Vestiyer Yayın Grubu.
19.02.2014       15.38.50
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bulunan The Ness Otel’de organize edilecek etkinlik, 22 – 23 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kongrenin başkanlığını TDB Öğrenci Kolu Başkanı Mehmet Yıldız yürütürken Organizasyon Komitesi Başkanlığını Kocaeli Dişhekimleri Odası Öğrenci Komisyonu Başkanı Selman Çelen yapacak. Kongrenin Onursal Başkanı TDB Genel Başkanı Prof. Dr. Taner Yücel, Organizasyon Komitesi Onursal Başkanı ise Kocaeli Dişhekimleri Odası Başkanı Zehra Nilgün Özyuva olacak.

VYG Kongreye Sponsor Oldu
Kongrenin sponsorları arasında Vestiyer Yayın Grubu da yer alıyor. Diş hekimliği bilimi ve sektörüne yönelik yaptığı yayın ve eğitimlerle bu yıl 25’inci yılını kutlayan Vestiyer Yayın Grubu, geleceğin bilim insanlarına kucak açarak kongreye destek veriyor.

Endodontiden Cerrahiye Tüm Konular
İki günlük kongre programı, açılış seremonisi ile başlayacak. İlk konuşmayı Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Enver Alper Sinanoğlu “Prekanseröz Lezyonlar” ile ilgili yapacak. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Hande Şar Sancaklı’nın “Bleaching ve Remineralizasyon” üzerine sunumunun ardından Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Sema Belli “Kanal Tedavili Dişlerde Restorasyonların Başarısı”nı anlatarak çözüm önerileri hakkında bilgilendirmede bulunacak. Sonrasında ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürcan Eskitaşçıoğlu konuşma yapacak.

Sosyal konuşmacının ardından Türk Dişhekimleri Birliği Öğrenci Kolundan Sorumlu Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Faik Serhat Özsoy moderatörlüğünde “Öğrenci Sorunları Paneli” gerçekleştirilecek. Program bitiminde katılımcılar gala yemeğinde ağırlanacak.

İkinci günü Kocaeli Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ülkem Cilasun’un “Coronectomy” konulu sunumu ile başlayacak kongrenin bilimsel programı şu şekilde devam edecek: Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanvekili Dr. Serdar Sütçü “Mukogingival Cerrahi”, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Figen Seymen “Sendrom Olgularında Teşhis ve Tedavi Planlaması”, Türk Ortodonti Derneği Önceki Başkanı Doç. Dr. Enis Güray “Temporomandibular Eklem Hastalıkları ve Konservatif Tedavileri”. Program, kapanış seremonisi ile sona erecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.