Dentiss Logo

SADER’den Diş Sempozyumu

Şanlıurfa`da Sağlık Mensupları Derneği(SADER) tarafından 4. Diş Hekimliği sempozyumu düzenlendi. El-Ruha Otel`de düzenlenen sempozyumun açılış konuşmasını yapan SADER Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Bahattin Demirkol, SADER’ın kuruluşu ve faaliyetleri hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler sundu. Opr. Dr. Bahattin Demirkol, bu tür etkinliklerle meslektaşlarından bilgi birikiminin arttırılmasına yönelik teknolojik gelişmelerin takibi ve bu işe gönül vermiş hekimler arasındaki diyalogun geliştirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.
27.04.2009       11.28.33

Şanlıurfa`da Sağlık Mensupları Derneği(SADER) tarafından 4. Diş Hekimliği sempozyumu düzenlendi. El-Ruha Otel`de düzenlenen sempozyumun açılış konuşmasını yapan SADER Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Bahattin Demirkol, SADER’ın kuruluşu ve faaliyetleri hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler sundu.

 

Opr. Dr. Bahattin Demirkol, bu tür etkinliklerle meslektaşlarından bilgi birikiminin arttırılmasına yönelik teknolojik gelişmelerin takibi ve bu işe gönül vermiş hekimler arasındaki diyalogun geliştirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

 

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Yardımcısı Ömer Ufuk Yetkin ise yaptığı konuşmada Şanlıurfa’da ağız ve diş sağlığına yönelik yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi. Merkezde geniş bir hekim kadrosu ile son teknolojiden faydalandıklarını ifade eden Yetkin, Esentepe’de oluşturulan ek binada halka daha iyi bir hizmet sunduklarını kaydetti.

 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise STK’ların önemine dikkat çekerek, SADER’in bu doğrultuda büyük bir misyon üslendiğini, sağlık mensuplarını bir çatı altında toplamayı başardığını söyledi.

 

SADER Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirkol ve diğer üyelere böyle bir etkinliği düzenledikleri için teşekkür eden Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak STK’larla el ele vererek kentimizi daha iyi yerlere getireceklerini ifade etti.

 

Seminere konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protez Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr. M.Kemal Ünsül ve Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Genel Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahadır Giray hekimleri bilgilendirdi.

 

Seminere Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekim Yardımcısı Ömer Ufuk Yetkin ve çok sayıda diş hekimi katıldı.

 

Sempozyumun sonunda etkinlikte emeği geçenlere ve en yaşlı diş hekimine birer şükran plaketi sunuldu. Etkinliğin ardından katılımcılar, Cevahir Konukevi’nde onurlarına verilen sıra gecesine katıldılar.

 

Sanliurfa.com


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.