Dentiss Logo

Prof. Dr. Serhat Yalçın’ın Kitabı İDEX 2020 Fuarı’nda Hediye Edilecek

Prof. Dr. Serhat Yalçın’ın “Dişhekimliğinde Temporomandibular Eklem Hastalarına Yaklaşım” isimli kitabının ilk 2 baskısı hızla tükendi. DİŞSİAD Kitaplığı’nın en önemli eserlerinden olan kitabın yeni baskısı, 10-13 Eylül 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan İDEX 2020 Fuarı’nda okurlara hediye edilecek.
29.05.2020       14.41.58

Temporomandibular eklem (TME) hastalıklarının belirtileri toplumun yaklaşık yüzde 50-75’ini etkiliyor. Günümüzde artan yoğun çalışma temposu ve stres, hastaların TME rahatsızlıkları hakkında bilinçlenmesine neden oluyor. Ne yazık ki hastalar bu konuda hangi hekime başvurmaları gerektiğini bilmiyorlar. Diş hekimlerine büyük rol düşen bu rahatsızlıklar hakkındaki “Dişhekimliğinde Temporomandibular Eklem Hastalarına Yaklaşım” isimli kitap, hastalara nasıl yaklaşılması gerektiği, tedavi süreci ve gerekli durumlarda kimlere yönlendirilmesi gerektiği konusunda önemli bir kaynak oluşturuyor. Prof. Dr. Serhat Yalçın ve Dr. İrem Aktaş’ın imzasını taşıyan kitap, 10-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan İDEX 2020 Ağız–Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nda okurlarla buluşacak.

Kitapta, TME’de görüntüleme bölümünü yazarak katkıda bulunan Prof. Dr. Serra Sencer, TME hastalıkları denince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve kitabın splint bölümünü hazırlayan Prof. Dr. Hanefi Kurt gibi çok değerli isimlerin katkıları bulunuyor. Kitabın son baskısında, bir psikiyatrist tarafından hazırlanmış yeni bir bölüm de olacak.

Diş Malzemeleri Sanayi ve İşadamları Derneği’nin (DİŞSİAD), diş hekimliği sektörünün daha ileriye taşınabilmesi için Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile hazırladığı bu eserin ilk 2 baskısı hızla tükendi. DİŞSİAD Kitaplığı’nın en beğenilen çalışmalarından olan kitap, gözden geçirilmiş ve düzenlenmiş 3. baskısı ile okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. Kitap, 10-13 Eylül 2020 tarihlerinde CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan İDEX Ağız–Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nda okurlarla buluşacak. 12 Eylül 2020 Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan imza gününde, kitabı yazarına imzalatmak da mümkün.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.