Dentiss Logo

Osteoloji Vakfı, Kuruluş Yıldönümünü Sempozyumla Kutluyor

Monaco, 2-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 4. Uluslararası Osteoloji Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. Bilimsel etkinlikte ayrıca, Osteoloji Vakfı'nın 10. yıldönümü de kutlanacak.
01.02.2013       18.25.41
Monaco, 2-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 4. Uluslararası Osteoloji Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. Yıllık sempozyum, son yıllarda oral rejenerasyon ile ilgili en önemli kongre serilerinden biri olarak kabul ediliyor. Etkinlikte yine,  bilimsel uzmanlık ile belirli pratik ihtiyaçlar arasında bir bağlantı oluşturulacak ve Osteoloji Vakfı'nın 10. yıldönümü kutlanacak.

Kongre başkanları İsviçre’den Niklaus P. Lang, ve İtalya’dan Massimo Simion tarafından, oral doku rejenerasyonunda karar verme üzerine ortak bir program hazırladı. Uluslararası üne sahip tanınmış konuşmacılar, sempozyumda kemik ve yumuşak doku rejenerasyonu ve pratik tedavi vitrini kavramları üzerinde deneyimlerini paylaşacak.

Katılımcıları teorik alışverişin ötesine taşımak amacıyla kongreden bir önceki gün, çeşitli çalıştaylar yapılacak. Bunlar;  flep ve sütür teknikleri, yumuşak doku artırımı, diş eti çekilmesi telefisi, peri-implantitis ve soket yapıştırma gibi çeşitli konularda yedi pratik ve iki teorik çalıştaydan oluşuyor. Geleneksel osteoloji kutlaması ise Salle des Etoiles’te yapılacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.