Dentiss Logo

Opal Dental’den diş teknisyenlerine freze kursu

Dental İstanbul Kongresi kapsamında diş teknisyenleri tarafından ilgiyle takip edilecek uygulamalı kurslardan biri de “İmplant üstü ve hassas bağlantılı protezlerde freze kursu” olacak. Diş Teknisyeni Denis Özgüven’in vereceği kurs, 30 Kasım 2008 Pazar tam gün olarak yapılacak. Katılımcılar açık büfe öğle yemeği ve çay kahve molalarından faydalanabilecekler. Katılımcı sayısının 20 ile sınırlandırılacağı etkinlikte şu konularda önemli bilgiler verilecek:
27.10.2008       15.58.33

Dental İstanbul Kongresi kapsamında diş teknisyenleri tarafından ilgiyle takip edilecek uygulamalı kurslardan biri de “İmplant üstü ve hassas bağlantılı protezlerde freze kursu” olacak.

 

Diş Teknisyeni Denis Özgüven’in vereceği kurs, 30 Kasım 2008 Pazar tam gün olarak yapılacak. Katılımcılar açık büfe öğle yemeği ve çay kahve molalarından faydalanabilecekler. Katılımcı sayısının 20 ile sınırlandırılacağı etkinlikte şu konularda önemli bilgiler verilecek: Teori / planlama, individuel freze uygulamaları, interlock, freze, fullteleskop, primer kuronun modelajı ve mum frezelemesi, metalin frezelenmesi ve yüzeyin parlatılması, sekonder kuronun modelajı ve dökümü, individuel expansiyon ayarı ile kontrollü kuron uyumu, kuron uyumu ve friksiyon ayarı ile implant üstü freze ve vakaları. 

 

Sınırlı kontenjanı olan kursa kayıt için 0 212 274 96 60 nolu telefondan Neslihan Öztürk'e ulaşabilirsiniz.  


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.