Dentiss Logo

Muayenehanenizi verimli ve etkili yönetebiliyor musunuz?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü Araştırma ve Yardım Vakfı tarafından uygulanan Dişhekimleri ve Kliniklerine Yönelik Genel Yönetim Sertifika Programı, 28-29 Haziran 2009 tarihlerinde vakfın İstanbul Taksim’de bulunan eğitim merkezinde gerçekleştirilecek. 10.00-17.00 saatleri arasında yapılacak eğitimler Prof. Dr. Gönen Dündar ve Doç. Dr. İbrahim Pınar tarafından verilecek.
27.05.2009       14.03.15

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü Araştırma ve Yardım Vakfı tarafından uygulanan Dişhekimleri ve Kliniklerine Yönelik Genel Yönetim Sertifika Programı, 28-29 Haziran 2009 tarihlerinde vakfın İstanbul Taksim’de bulunan eğitim merkezinde gerçekleştirilecek. 10.00-17.00 saatleri arasında yapılacak eğitimler Prof. Dr. Gönen Dündar ve Doç. Dr. İbrahim Pınar tarafından verilecek. Katılımın sınırlı olacağı etkinlikte şu konu başlıklarında sunumlar yapılacak: Genel Yönetim İlkeleri ve Fonksiyonları, Büro Yönetimi, Kalite Yönetimi, Satınalma – Kiralama (Outsourcing), Raporlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi, İletişim Becerileri, İnsan Kaynakları Yönetimi.

 

Dişhekimleri ve Kliniklerine Yönelik Genel Yönetim Sertifika Programı’na kayıt yaptırmak ve ayrıntılı bilgi edinmek için Gülümseyen Projeler Sosyal Pazarlama ve Organizasyon’u (Tel: 0212 240 73 56) arayabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.