Dentiss Logo

Modern Esthetic Dentistry

Dr. Vincenzo Musella tarafından hazırlanan Modern Esthetic Dentistry, estetik diş hekimliğindeki en son teknolojik gelişmelerin, klinik uygulamalara nasıl başarılı bir şekilde entegre edileceğini gösteriyor. Kitap, İngilizce kaynakları takip edebilen diş hekimleri için kapsamlı bir kaynak.
19.11.2020       14.28.24

Dr. Vincenzo Musella'nın imzasını taşıyan Modern Esthetic Dentistry isimli kitap, laboratuvar ile paylaşılacak yüksek kaliteli görüntüleri elde etmek için gerekli olan doğru ekipman ve ayarların kullanımına odaklanan dental fotoğrafçılık bölümüyle başlıyor. Sonrasında, bir tedaviyi denemeden ve herhangi bir prosedürü gerçekleştirmeden önce ayarlamalar yapma fırsatı sağlayan, hastanın kabulünü ve memnuniyetini artıran estetik ön izleme ile ilgili adımlar sunulmakta.

Kitabın ikinci bölümünde, doğrudan ve dolaylı restorasyonlar için ters tabakalama tekniğini gösteren klinik vakalar yer alıyor. Bölüm 3’te ise yüksek estetik potansiyele ve iyi mukavemete sahip gelişmiş bir restoratif malzeme olan lityum disilikatın geleneksel ve alternatif kullanımlarını gösteren klinik vakaları bulmak mümkün. Kitap, estetik sonuçlara ulaştıran en son teknikleri öğrenmek isteyen klinisyenler için mükemmel bir kaynak.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.