Dentiss Logo

Lazer Dişhekimliği Akademisi 2. Avrupa Toplantısı İstanbul’da

Lazer Dişhekimliği Akademisi İtalya Çalışma Grubu ile İstanbul Dişhekimliği Enstitüsü Derneği tarafından organize edilen Lazer Dişhekimliği Akademisi 2. Avrupa Toplantısı, 22-23 Ekim 2010 tarihlerinde The Marmara Hotel İstanbul’da yapılacak. Yoğunlukla lazerlerle ilgili güncel bilgilerin aktarılacağı kongrenin öncesinde 20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 4 kurs programıyla katılımcılara çok uygun fiyatlarla eğitim verilecek.
03.02.2010       16.05.35

Lazer Dişhekimliği Akademisi İtalya Çalışma Grubu ile İstanbul Dişhekimliği Enstitüsü Derneği tarafından organize edilen Lazer Dişhekimliği Akademisi 2. Avrupa Toplantısı, 22-23 Ekim 2010 tarihlerinde The Marmara Hotel İstanbul’da yapılacak. Dünyada ve Türkiye’de hızlı gelişim gösteren implant, lazer, CAD/CAM, mikro dişhekimliği konuları ve mesleğin diğer bütün dallarındaki lider ve öncüleri bir araya getirecek olan kongrede; lazer yardımıyla kemik yenilemeden, endodontide lazer kullanımına, kozmetik gülüş tasarımında lazerin etkilerinden diode lazer biopsi tekniklerine, yumuşak ve sert doku cerrahisinde ve periodontal tedavilerde lazer kullanımından lazer dişhekimliği eğitimine kadar geniş bir alanda sunumlar yapılacak.

 

Yoğunlukla lazerlerle ilgili güncel bilgilerin aktarılacağı kongrenin öncesinde 20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek 4 kurs programıyla katılımcılara çok uygun fiyatlarla eğitim verilecek.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.