Dentiss Logo

Karadeniz Baharı Sempozyumla Karşılıyor

Samsun Dişhekimleri Odası, Karadeniz Bahar Sempozyumu’nun bu yıl 9’uncusunu düzenleyecek. Samsun Yelken Kulüp’te gerçekleştirilecek sempozyum 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak.
19.04.2013       11.00.34
Bilimsel oturumlardan önce 26 Nisan günü “Temsilciler ve Meslek Sorunları” hakkında bir toplantı organize edilecek. Samsun Dişhekimleri Odası’ndaki toplantıda öncelikle “bölge sorunlarının dinlenmesi ve çözüm önerileri” ele alınacak. Ardından meslek sorunları ile ilgili bir panel düzenlenecek ve “Ağız, Diş Sağlığı Hizmetlerinin ve Sunucularının Dünü-Bugünü-Yarını” konuşulacak. Panele Türk Dişhekimliği Birliği yöneticileri ile diş hekimi milletvekilleri de iştirak edecek.

Bahar sempozyumunun ilk günü açılış töreninin ardından Prof. Dr. Aslıhan Üşümez “İmplant Üstü Protezlerde Doğru Fonksiyon ve Doğru Estetik İçin Alternatif Protez Teknikleri” sunumunu gerçekleştirecek. Sonrasında ise Dt. Zafer Kazak “Total Dişsizlik Vakalarında İmplant Planlanması”, Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu “Endodonti Kliniğinde Kök Kanallarının Temizlenmesi ve Şekillendirilmesi“ konularını ele alacak. ‘Stand up’ gösterisi yapacak olan Serdar Sıralar’ın ardından Prof. Dr. Hale Cimilli’nin “Muayenehane Pratiğinde Beyazlatma” konulu sunumu ile gün son bulacak.

Sempozyumun ikinci gün bilimsel oturumları ise Doç. Dr. Ali Murat Kökat’ın “Estetik Bölgede Materyal Seçimi ve Uygulamaları” sunumu ile başlayacak ve Dt. Ali Eşref Müezzinoğlu’nun “Diş Hekimliğinde Psikolojik Destek ve Hipnodonti” sunumu ile devam edecek. Geleneksel sempozyumun son konuşmasını ise Prof. Dr. Aydan Açıkgöz “Hangisi Patoloji, Hangisi Radyografik Yanılma? Radyolojik Komplikasyonlar” başlığında yapacak.

Bilimsel oturumların bitiminde ise katılımcı diş hekimleri arasında çeşitli hediyelerin sunulacağı çekiliş düzenlenecek. SDE tarafından kredilendirilecek sempozyumda ayrıca sektörel firmalar yeni ürünlerini sergileyecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.