Dentiss Logo

İmplantoloji’nin Babaları Roma’da Buluşuyor

İmplantoloji’nin dünyaca ünlü isimlerinden Karl Misch, Michael Pikos, Jack Richi, Brahm Miller Roma’da bir araya geliyor. Biohorizons Avrupa Sempozyum Serileri 2012 kapsamında düzenlenen etikniliğe Türkiye’den de Dr. Uğur Ergin bir sunumla katılıyor.
14.03.2012       13.12.15
18-20 Ekim 2012 tarihlerinde, İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilecek olan uluslararası sempozyum, “implantolojinin babaları”nı bir araya getiriyor.

İmplantoloji’nin dünyaca ünlü isimlerinden Karl Misch, Michael Pikos, Jack Richi, Brahm Miller ve daha birçok konuşmacı, Roma’da düzenlenen sempozyumda bir araya geliyor. 

Biohorizons Avrupa Sempozyum Serileri 2012 kapsamında düzenlenen ve birçok uluslararası konuşmacının sahne alacağı etiknilikte, Türkiye’den de, Dental Labor Dergisi Editörü ve İ.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Uğur Ergin’in bir sunumu yer alıyor.

İmplant estetiği, komplikasyonlar, doku iyileşmesi gibi birçok konunun ele alınacağı sempozyum, Roma Mariott Park Hotel’de gerçekleştirilecek.

Sempozyum hakkında daha detaylı bilgi için bu linki izleyebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.