Dentiss Logo

İmplant KA, hekimleri çalışma toplantısına davet ediyor

İmplant KA, 28 Temmuz’da ‘Dental İmplantolojide Estetik ve Diş Eti Maniplasyonları’ konulu workshop düzenleyecek. İstanbul Gayrettepe Point Otel’de yapılacak çalışma toplantısında, %100 Türk dental implantı olan İmplant KA ile uygulama da yapılacak.
02.07.2012       17.20.29
Prof. Dr. Bülent Katiboğlu başkanlığında  gerçekleştirilecek lansman toplantısı Prof.Dr. Ender Kazazoğlu ve Prof. Dr. Bülent Katiboğlu’nun açılış konuşması ile başlayacak. Amerikalı bilim adamlarının da geniş katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda Dr. Dinçer Gurun DMD, DDS ‘Anterior Implant Esthetics / Treatment Planning and Prosthetic Approach’; Dr. Monish Bhola DDS, MSD ‘Anterior Implant Esthetics / Surgical Approach’; Dr. James Winkler ‘Systemic Considerations for Implant Patient’; Dr. Micheal Linebaugh ‘Smile Design and Prosthetic Challenges’; Dr. Monish Bhola, DDS, MSD ‘Oral Plastic Surgery / Treatment of Gummy Smile’ ve Dr.Shilpa Kolhatkar ‘Peridontal Conditions in Dental Implantology’ sunumları yapacak.

Toplantının içeriğini diş eti hastalıklarında mikro cerrahi ve minimal invasiv tedavide son uygulamalar; oral cerrahi ve implantolojide estetik amaçlı, ileri düzey yumuşak doku ve kemik grefti uygulamaları; ileri düzey “Gummy Smiling” vakalarında estetik dişeti cerrahi prosedürleri; kozmetik diş hekimliği; pediatrik prostodonti; kraniofasyal damak dudak yarıkları; protetik laboratuvar tekniklerde son gelişmeler; immünolojik hastalıklarda diş hekiminin konumu; diş hekimliği kliniğinde biyolojik temele dayanan yumuşak doku hastalıklarının önemi başlıklı konular oluşturacak. Sunumların ardından Dt. Serdar Sıralar stand-up şovuyla katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Ayrıca toplantının sonunda 30 kişiyle sınırlı olarak ‘Dental İmplant Ka Hızlandırılmış Temel İmplantoloji Pratiği’ konulu workshop yapılacak.






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.