Dentiss Logo

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu’na büyük ilgi

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu, 9-12 Nisan 2009 tarihlerinde Antalya Belek’teki Adam&Eve Hotel'de gerçekleştirildi. 12 ülkeden 161 yabancı ve 548 yerli olmak üzere toplam 709 akademisyen ve dişhekiminin katıldığı organizasyona, 13 firma stand kurarak destek verdi. II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu’nun birinci günü olan 9 Nisan Perşembe günü kayıt işlemleri ve “hoş geldiniz Kokteyli” yapıldı.
20.04.2009       12.47.48

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu, 9-12 Nisan 2009 tarihlerinde Antalya Belek’teki Adam&Eve Hotel'de gerçekleştirildi. 12 ülkeden 161 yabancı ve 548 yerli olmak üzere toplam 709 akademisyen ve dişhekiminin katıldığı organizasyona, 13 firma stand kurarak destek verdi.

 

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu’nun birinci günü olan 9 Nisan Perşembe günü kayıt işlemleri ve “hoş geldiniz Kokteyli” yapıldı. Sempozyumun onursal başkanı olan ve aynı zamanda ICOI’ın Asbaşkanı Prof. Dr. Hom Lay Wang tarafından hazırlanan bilimsel programda alanlarında dünyaca tanınan isimler sunumlar yaptılar. 10 Nisan Cuma günü Harvard Üniversitesi’nde periodontoloji ve oral biyoloji konusunda master, Harvard Medical School Dana-Farber Kanser Enstitüsü’nde moleküler biyoloji konusunda doktorasını yapmış olan, dişhekimliği ve biomedikal mühendislik profesörü Dr. WilliamV. Giannobile doku mühendisliğinde yaşanan son gelişmeleri, bilgisayar destekli grafiksel, teşhis ve tedavi planlaması uygulamalarında dünyanın önde gelen uzmanlarından biri olarak kabul edilen Dr. Scoot Ganz ise dijital görüntüleme ile planlama konusunda birikimlerini katılımcılarla paylaştı. Etkinliğin üçüncü günü olan 11 Nisan Cumartesi günü, sempozyumun onursal başkanı olan ve ICOI’n›n Asbaşkanlık görevini yürüten Prof. Dr. Hom Lay Wang, yumuşak ve sert doku greftleme yöntemlerini, ICOI’nın Almanya Başkan Yardımcısı ve şu an Boston Üniversitesi Oral ve Maksillofasiyel Cerrahi bölümünde görev yapan Dr. Marius Steigmann da protetik modifikasyonlar konusundaki gelişmeleri anlattılar.

 

II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu’nun başarıyla gerçekleşmesi için Türkiye’nin dört bir yanındaki arkadaşlarıyla birlikte bir yılı aşkın süredir çalıştıklarını dile getiren Mutlu Dental Genel Müdürü Taci Mutlu, gerek bilimsel program›n gerekse konuşmacıların sempozyuma olan ilginin artmasında önemli rol oynadığını söyledi. Sempozyumun düzenlenmesindeki amacın tamamen bilimsel olduğunu, bir köprü vazifesi gördükleri sempozyumla implantolojiye ve Türkiye’nin tanıtımına Mutlu Dental olarak bir katkıları olduysa kendileri için bundan daha büyük bir mutluluk olamayacağını belirten Mutlu sözlerine şöyle devam etti:

 

“2007 yılında düzenlediğimiz I. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu sonrasında çok olumlu eleştiriler aldık ve bununla birlikte hazırlıklarına 1 y›l önce başladığımız II. Uluslararası Mutlu İmplantoloji Günleri Sempozyumu’nda da yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Türkiye ve diğer ülkelerden gelen katılımcılardan çok güzel değerlendirmelerde bulundular. Mutlu Dental olarak misafirlerimizin sempozyum süresince de keyifli bir zaman geçirerek hoş anılarla dönmelerini sağlamak için ve her zaman söylemiş olduğumuz “insanlar her şeyin en iyisine layıktır” sloganımızdan yola çıkarak sempozyumun düzenleneceği otel olarak, 2007 yılında “dünyan›n en iyi dizayn oteli” seçilen Adam&Eve Hotel’de karar kıldık. Otel içinde her akşam yap›lan sosyal aktivitelerin

yanı sıra, yurtdışından gelen misafirlerimize de İstanbul ve Antalya’da düzenlenen turlarla ülkemizi ve Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstermeye çalıştık”.

II. Ulusla


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.