Dentiss Logo

İDED Kongresinde ‘High-Tech Dentistry’

İstanbul Dişhekimleri Enstitüsü Derneği (İDED), uluslararası arenada düzenlediği üçüncü kongresini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 13-14 Aralık’ta İstanbul Sheraton Otel Maslak’ta yapılacak kongrenin başkanlığını Doç. Dr. Tosun Tosun yürütecek.
06.08.2012       18.09.12
‘High-tech dentistry’ ana temalı 2012 İDED Kongresinde “CAD-CAM teknolojisinin diş hekimliğine katkıları ve pratikteki kullanımı, ozon terapi uygulamalarına genel bakış, ozonize PRF ile sinüs lifting, ozon ile beyazlatma, hightech implantoloji, customized - kişiye özel abutment'lerin avantajları ve kliniğimizde kullanabileceğimiz sistemler nelerdir, customized - kişiye özel abutment'ler ya da firmaların kendi ürettiği abutment'ler: hangisi tercih edilmeli, hangi vakada hangi lazer, biometrik diagnoz: TME tanı ve tedavisinde yeni bir sistem, doğal dişlerde ve implantlarda doku koruma sistemleri, bilinçli sedasyon yöntemleri, mikrocerrahi; kliniklerimizde pazarlama, risk ve zaman yönetimi üzerine neler yapıyoruz?” konu başlıkları ele alınacak.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.