Dentiss Logo

İdealdent’ten diş hekimi ve teknisyenlere kurslar

Dental sektörün yenilikçi firmalarından İdealdent’in diş hekimi ve teknisyenlere yönelik eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Firma tarafından 13-15 Ocak 2011 tarihleri arasında İstanbul’da organize edilen kurslar büyük bir ilgiyle takip edildi. İlk eğitim, 13 Ocak Perşembe günü 22. Türk Oral İmplantoloji Kongresi kapsamında Four Seasons Hotel Istanbul at Bosphorus’ta gerçekleştirildi.
26.01.2011       10.57.45

Dental sektörün yenilikçi firmalarından İdealdent’in diş hekimi ve teknisyenlere yönelik eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Firma tarafından 13-15 Ocak 2011 tarihleri arasında İstanbul’da organize edilen kurslar büyük bir ilgiyle takip edildi.

İlk eğitim, 13 Ocak Perşembe günü 22. Türk Oral İmplantoloji Kongresi kapsamında Four Seasons Hotel Istanbul at Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Bredent firmasından Diş Teknisyeni Stephan Adler, Dr. İlay Maden ve Dr. Engin Aksoy tarafından verilen “İmplant simülatötü ile hiç dişi olmayan hastada anında sabit yükleme konsepti” isimli uygulamalı kursa 30 diş hekimi iştirak etti. Bredent sistemlerinin ve üst yapıdaki kolaylıklarının anlatıldığı etkinlikte ayrıca fantom modeller üzerinde uygulama yapıldı.

Bir sonraki kurs 27 diş teknisyeninin katılımıyla Moda Deniz Kulübü’nde yapıldı. Diş Teknisyeni Stephan Adler ve Diş Teknisyeni Jörg Lermer ikilisinin verdikleri eğitimde, teknisyenlere yönelik olarak Bredent sisteminin alt ve üst yapıdaki çeşitlilikleri gösterildi. Etkinlikte yine fantom modeller üzerinde uygulama gerçekleştirildi.

Son kurs ise 15 Ocak Cumartesi günü Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nde organize edildi. Alman İmplantoloji Derneği (DGOI) Başkanı Dr. Georg Bayer ve Diş Teknisyeni Stephan Adler’in ortaklaşa verdikleri ve fakülte öğretim üyelerinin katıldığı seminerde, bir vaka diş hekimi ve teknisyen penceresinden değerlendirildi ve ortak çözüm yolları arandı.

Kazak: “Diş hekimi-teknisyen ilişkisi çok önemli”

Üç günlük yoğun kurs programından katılımcıların son derece memnun kaldığına inandıklarını belirten İdealdent’in sahibi Hülya Kazak, “Distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz Bredent implantlarının en önemli özelliği üst yapılarıdır. Üst yapımız teknisyenleri oldukça rahatlatacak bir özelliğe sahiptir. Bundan ötürü sistemi sadece diş hekimlerimize tanıtmak yeterli olmuyor. Teknisyenlerin de bilgilendirilmeleri ve hekimlerimiz ile koordine çalışmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kursları veren isimlerden Dr. Georg Bayer’in Almanya’nın en fazla implant yapan hekimlerinden biri olduğunu vurgulayan Kazak, “Stephan Adler ve ekibi, Dr. Bayer ile uzun zamandır birlikte çalışıyorlar. Dolayısıyla her gün onlarca ciddi ve karmaşık vakayla karşılaşan ekip, bunlara yönelik Bredent’in sağladığı çok çeşitli üstyapı sistemleri sayesinde alternatif çözümler üretebiliyor” diyerek sözlerini tamamladı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.