Dentiss Logo

Hospitadent açıldı

Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından 11 Nisan 2008 Cuma günü coşkulu bir törenle açıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve protokol davetlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
17.04.2008       11.11.35

Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından 11 Nisan 2008 Cuma günü coşkulu bir törenle açıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve protokol davetlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

 

Açılışta bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, sağlık hizmetlerinde artık yabancıların Türkiye’deki hastaneleri tercih ettiklerini söyledi. Sağlıkta son yıllarda reform niteliğinde yaşanan değişimlerde özel hastanelerin payının büyük olduğunu da belirten Erdoğan, Türkiye’de sağlık alanında birçok iyileştirme yapıldığını, hasta mağduriyetinin önlenerek daha kaliteli ve ucuz sağlık hizmetinin herkesin ayağına geldiğini açıkladı.

 

Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi ise yaptığı konuşmada, ağız ve diş sağlığı alanında böylesine kapsamlı bir merkezi açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Merkezde tam teşekküllü bir ameliyathane, bütün branşlarda uzman ve pratisyen 25 dişhekimi ve 30 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 55 personelle 24 saat hizmet verdiklerini ifade eden Selvi, “Her hekime bir asistan ve her hastaya bir rehber eşlik ediyor. Böylece hizmet kalitesini sürekli yüksek tutmaya çalışıyoruz. Bölgemizde vermiş olduğumuz hizmetle hastalarımızın teveccühü ve yoğun ilgisiyle karşılaşmış bulunuyoruz. Bu durum bizi hizmet ağımızı geliştirme ve daha büyük projeler üretme konusunda cesaretlendirmektedir” diye konuştu.

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da sağlık alanında pek çok reformun yapıldığını, kamuda çalışan dişhekimi sayısının iki katına çıktığını anlatarak çalışmalarından dolayı Hospitadent’e teşekkür etti.

 

Başbakan Recep Tayip Erdoğan kürsüdeyken açılış kurdelesinin kesimini gerçekleştirmek üzere, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Muammer Güler,  İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Hospitadent Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi ve yönetim kurulu üyeleri davet edilerek açılış gerçekleştirildi. Açılışın ardından Başbakan Erdoğan beraberindekilerle birlikte binayı gezerek çalışanlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 27 Şubat 2008 tarihinde yapılan Hospitadent Resim Sergisi ikincilik ödülünü alan Fatma Sultan Yaman adlı öğrencinin yaptığı “Hiç Bitmesin” konulu resim Erdoğan’a hediye edildi. 

 

Hospitadent “Bütün işimiz diş!” sloganıyla hizmet veriyor

 

Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2006 yılında modern donanım ve uzman kadrosuyla ağız ve diş sağlığı sektöründe önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla kuruldu. “Bütün işimiz diş!” sloganıyla konumlandırılan Hospitadent; modern bir ameliyathane, panoramik ve sefelometrik röntgen ünitesi ve uzman kadrosuyla ağız ve dişe dair bütün hizmetleri gerçekleştiriyor. Yaklaşık 1200 m2 kapalı alana sahip 25 ünite kapasiteli ve 24 saat hizmet veren diş hastanesinde ağız-diş ve çene cerrahisi, ortodonti, implant, endodonti, pedodonti, periodontoloji, lazer operasyonları ve estetik dişhekimliği alanlarında hizmet veriliyor. Atatürk Havaalanı’na 10 km mesafedeki ulaşımı kolay, dört katlı binadan oluşan, bütün ayrıntıları düşünülmüş merkezde yurt dışı hastalarına da diş tedavisi hizmeti sunuluyor..


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.