Dentiss Logo

Halep’te diş teknisyenliği fuarı

Suriye Dental Laboratuvar EX2010 Diş Laboratuvarları Teknoloji ve Ekipmanları Fuarı, 18-20 Eylül 2010 tarihlerinde Suriye'nin Halep şehrinde gerçekleştirilecek. Alanında tanınan önemli isimlerin konuşmalar yapacağı bilimsel bir programın da bulunduğu etkinliğe, Ortadoğu bölgesi başta olmak üzere pek çok ülkeden diş teknisyeni ve sektör temsilcisinin katılması bekleniyor.
17.08.2010       17.11.33

Suriye Dental Laboratuvar EX2010 Diş Laboratuvarları Teknoloji ve Ekipmanları Fuarı, 18-20 Eylül 2010 tarihlerinde Suriye'nin Halep şehrinde gerçekleştirilecek. Alanında tanınan önemli isimlerin konuşmalar yapacağı bilimsel bir programın da bulunduğu etkinliğe, Ortadoğu bölgesi başta olmak üzere pek çok ülkeden diş teknisyeni ve sektör temsilcisinin katılması bekleniyor.

 

İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Üyesi ve Dental Labor Türkiye’nin Editörü Dr. Uğur Ergin’in de bir sunum yapacağı bilimsel programda; Das Dental Labor’un Editörü Dr. Angelika Schaller, Judith Zwenger, Ahmed Abdeen, Igor Rozman, Jim Mahan, Simon Haug, Jens Hueser, Ben Iwan, Takeshi Seunaga, Yamen Shaban, Werner Roschmann gibi tanınmış isimler bulunuyor.   Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.sdl-sy.com/index-en.php adresini ziyaret edebilirsiniz.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.